Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Diğer Trabzonspor Medical Park-TED Ankara Kolejliler maçı, Trabzonsporlu oyuncuların yediği kokoreç yüzünden gıda zehirlenmesi yaşaması nedeniyle iptal oldu - Basketbol Haberleri

        Pınar Karşıyaka'nın ev sahipliğinde düzenlenen Pınar Cup'ta bugün saat 13.45'te oynanması gereken Trabzonspor Medical Park-Rönesans TED Ankara Kolejliler maçı bordo-Mavili takımdan 5 oyuncunun zehirlenmesi üzerine iptal edildi.

        İzmir'deki turnuvada, dışarıda kokoreç yiyen bir grup Trabzonsporlu oyuncu daha sonra rahatsızlandı.

        Sertaç Şanlı ve Alper Saruhan'ın da sakatlıkları ve rahatsızlıkları nedeniyle kafilede bulunmaması sonucunda takım çıkarmakta zorlanan Trabzonspor Medical Park yöneticileri, maçın iptali için organizatöre ve Türkiye Basketbol Federasyonu'na başvurdu.

        Yapılan değerlendirmeler sonucunda Bordo-Mavili takımın başvurusu kabul edildi ve maç iptal edildi. (Basketfaul)

        GENEL MENAJER NİHAT MALA DOĞRULADI

        Trabzonspor Medical Park Genel Menajeri Nihat Mala, takım oyuncularının gıda zehirlenmesi geçirdiğini, basketbolculara serum tedavisi uygulandığını söyledi.

        Oyuncuların genel durumunun iyi olduğunu ancak zehirlenmeye bağlı olarak halsiz olduğunu kaydeden Mala, bu nedenle bugün Pınar Cup'ta oynayacakları Rönesans TED Ankara Kolejliler maçının iptal edildiğini sözlerine ekledi.

        Pınar Cup bugün saat 16.00'daki Pınar Karşıyaka-PAOK maçıyla tamamlanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ