Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Efes, Koraç Kupası'nın 20. yılını kutladı! - Basketbol Haberleri

        1996 yılında Koraç Kupası'nı kazanarak Türkiye'nin ilk Avrupa kupalı takımı olma unvanını elde eden, o zamanki adıyla Efes Pilsen takımı, zaferin 20. yılında bir araya geldi. Göktürk'te toplanan Efesli teknik adam, idareciler ve oyuncular, gecenin ilerleyen saatlerine dek eski başarılı günlerini andılar.

        Aralarından ayrılan yöneticiler Özcan Mutlugil, Umur Ünsal ve Conrad McRea için yapılan saygı duruşu ile başlayan gecenin en ilginç noktalarından birisi o zamanki teknik kadroyu oluşturan Aydın Örs, Ergin Ataman ve Oktay Mahmuti ile Menacer Doğan Hakyemez arasındaki samimi sohbet oldu.

        Takım Kaptanı Tamer Oyguç, arkadaşları adına gecenin düzenlenmesinde önemli bir katkı yapan herkese teşekkür ederken, daha sık bir araya gelme dileğinde bulundu. Başantrenör Aydın Örs, o dönemdeki başarılarının sırrının takım olmak ve birlikte mücadele etmekten geçtiğini vurgularken, "Bakın aradan geçen 20 yıla rağmen hala aynı birlik ve beraberlik içindeyiz." diye konuştu.

        Geceye; idareciler: Çetin Çeki, Engin Özerhun, Hasan Erşan, Menacer Doğan Hakyemez, Teknik Kadro; Aydın Örs, Ergin Ataman, Oktay Mahmuti, Nejat Sayman, Sağlık ekibi: Dr. Bülent Aksoy, Fiyoterapist Bahattin Tapan. Malzeme Sorumlusu: Adnan Güney, Oyuncular: Tamer Oyguç, Petar Naumoski, Ufuk Sarıca, Murat Evliyaoğlu, Mustafa Kemal Bitim, Mirsad Türkcan, Hüseyin Beşok, Alpay Öztaş, Erdal Bibo ve Bora Sancar katıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ