Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA Raptors ve Hawks 3-2 önde - Basketbol Haberleri

        Amerikan Basketbol Ligi (NBA) play-off'ları ilk turunda, Indiana Pacers'ı 102-99 yenen Toronto Raptors ve Boston Celtics'i 110-83 mağlup eden Atlanta Hawks, serilerinde 3-2 öne geçti.

        NBA play-off'larına 2 maçla devam edildi. Toronto Raptors, Doğu Konferansı ilk tur 5. maçında Indiana Pacers'ı konuk etti. Son çeyreğe 90-77 geride girmesine rağmen karşılaşmayı 102-99 kazanan Raptors, seride 3-2 üstünlük yakaladı.

        All-star gard DeMar DeRozan 34 sayıyla Raptors'ın skor yükünü çekti. Kenardan oyuna giren Bismack Biyombo, 10 sayı ve 16 ribauntla "double double" yaptı. Kyle Lowry ise 14 sayı ve 5 asistle oynadı.

        Pacers'ın all-star oyuncusu Paul George, 39 sayı, 8 ribaunt ve 8 asistle sahanın en skoreri oldu. George Hill 15 ve Myles Turner 14 sayı kaydetti.

        Doğu Konferansı'ndaki bir diğer ilk tur eşleşmesinde, ağırladığı Boston Celtics'i 110-83 ile geçen Atlanta Hawks, seride 3-2 öne geçti.

        Hawks'u galibiyete, 17 sayı atan yedek oyuncu Mike Scott, on altışar sayı kaydeden Jeff Teague ve Kent Bazemore, 10 sayı, 8 ribaunt, 6 asist üreten Paul Millsap taşıdı.

        Celtics'te 15 sayı üreten Evan Turner ve onar sayıyla maçı tamamlayan Jared Sullinger, Marcus Smart, Jae Crowder'ın gayreti, mağlubiyeti önleyemedi.

        NBA play-off'larına 3 maçla devam edilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ