Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroCup Galatasaray Strasbourg maçı ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? - Basketbol Haberleri

        EuroCup'taki Temsilcimiz Galatasaray Odeabank, final maçı kapsamında Fransa'nın Strasbourg takımıyla karşılaşıyor. İlk karşılaşmayı 4 sayı farkla kaybeden temsilcimiz Galatasaray, ikinci maç için mutlak galibiyet hedefi koydu. Peki final maçı olması nedeniyle çekişmenin bolca yaşanacağı Galatasaray Strasbourg maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?

        EuroCup’ta bu sezon GalatasarayOdeabank formasıyla rakip potalarabıraktığı 345 sayıyla bu alanda zirvede yer

        alan ve final maçları öncesi organizasyonunen değerli oyuncusu (MVP) seçilen ErrickMcCollum, bu akşamki maçta Sarı-Kırmızılıtakımla bir ilke imza atmaya çalışacak. 18.2sayı ortalamasıyla oynayan McCollum,finaldeki performansıyla yine tavanyaparsa, hem normal sezon hemde finalde MVP seçilen ilkoyuncu olacak.

        'GALATASARAY FAVORİ’

        Galatasaray Odeabank’ın bugün EuroCup finalinin rövanşında karşılaşacağı Strasbourg’un coachu Vincent Collet, zorlu maçta favorinin Sarı-Kırmızılılar olduğunu söyledi. Galatasaray’ın en önemli avantajlarından birinin taraftarlar olduğunu belirten Collet, “Abdi İpekçi’de inanılmaz bir atmosfer olacak. Ancak bu durumdan etkilenmeyeceğiz. İlk maçta 10 sayılık farkı korusaydık kendimizi favori olarak görebilirdik. Ancak favori Galatasaray” dedi.

        GALATASARAY STRASBOURG MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA CANLI İZLENEBİLECEK?

        EuroCup final maçı olan Galatasaray Strasburg basketbol maçı, 27 Nisan Çarşamba günü saat 20:00'da NTV Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek.

        ERGİN ATAMAN: BU KUPAYI KALDIRACAĞIZ!

        Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Eurocup Finali'nin ikinci maçında karşılaşacakları Strasbourg için, "Yine hep birlikte her top, her sayı için savaşarak bu kupayı kaldıracağız. Galatasaray taraftarının tribünde Abdi İpekçi atmosferini, cehennemini tüm Avrupa'ya hissettireceğine eminim" dedi.

        Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Strasbourg ile oynayacakları Eurocup şampiyonluk maçı için şu ifadeleri kullandı:

        "Azimle, inançla, mücadeleyle ve en önemlisi hep birlikte bu güne geldik. Şimdi önümüzde bir 40 dakika var. Yine hep birlikte her top, her sayı için savaşarak bu kupayı kaldıracağız! Galatasaray takımının sahada, Galatasaray taraftarının tribünde Abdi İpekçi atmosferini, cehennemini tüm Avrupa'ya hissettireceğine eminim! #kaldıbir."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ