Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Pınar Karşıyaka'dan taraftara çağrı - Basketbol Haberleri

        Olgar Erdoğanlar, yaptığı yazılı açıklamada, Avrupa'nın en kaliteli ve en zorlu ligi olarak değerlendirdiği Spor Toto Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka'nın kendine has basketbol kültürüyle ligin en önemli takımlarından biri olduğunu belirtti.

        Teknik ekip ve oyuncuların bunun farkında olduğunu, taraftarların da bu bilinçle takıma destek olduğunu kaydeden Erdoğanlar, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

        "Öncelikli hedefimiz play-off'a kalmayı garantilemek. Daha sonra play-off'a en iyi yerden başlamak ve sonuna kadar gidebilmek. Şanssız bir sezon geçiriyoruz. Sezonun başından bu yana yaşadığımız sakatlıklar, tam takım bir arada çalışmayı her daim engelledi. Lazeric Jones talihsiz şekilde sakatlanarak sezonu kapattı. Juan Palacios'un da uzun tedavi süreci, dar rotasyonda sıkıntılarımızı artıran başlıca sebepler oldu."

        Erdoğanlar, yarın Banvit'le play-off yolunda önemli bir maça çıkacaklarını vurgulayarak, "Play-off mücadelesi 6 takım arasında zorlu bir şekilde devam etmektedir ve Banvit, bu yolda bizim en büyük rakiplerimizden birisi. Taraftarımızla, teknik kadromuzla ve en önemlisi oyuncularımızla tek yumruk olup savaşacağız. Eminim ki, taraftarımız normal sezonun son iç saha maçında takımımızı yalnız bırakmayıp, salonu dolduracaktır." ifadelerini kullandı.

        Pınar Karşıyaka ile Banvit yarın saat 17.00'de Karşıyaka Arena'da karşılaşacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ