Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Ergin Ataman: "NBA All-Star gibi maç oldu" - Basketbol Haberleri

        Spor Toto Basketbol Ligi'nin 29. haftasında sahasında Türk Telekom'u üç defa uzatmaya giden maç sonunda 139-134 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, kendileri için her gün yeni bir sayfa açıldığını söyledi.

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, bugüne kadar Türkiye liginde bu kadar sayı atılan bir maç görmediğini belirterek, "NBA All-star gibi bir maç oldu. İki taraf da savunmaya sadece uzatma bölümünde asıldı. Onun dışında hep hücum oynandı. Sinan Güler bu akşam 47 dakika sahada kaldı ve rekor kırdı. Schilb ise 46 dakika oynadı. Antrenman yapamıyoruz ama uzun maç oynayarak bütün oyuncularımızı kullanmış olduk." ifadelerini kullandı.

        Galatasaray Odeabank oyuncularından Ege Arar ise, çok iyi bir mücadele verdiklerini ve sonunda diri kalarak kazandıklarını aktardı.

        TÜRK TELEKOM CEPHESİ

        Türk Telekom Başantrenörü Burak Bıyıktay, son zamanların en ilginç maçlarından biri olduğunu ve güzel bir karşılaşma izlettirdiklerini söyledi.

        Kendilerinin kümede kalma mücadelesini, Galatasaray Odeabank'ın ise kupadan sonra ritmini kaybettiğini dile getiren Bıyıktay, "Aslında kazanan taraf olabilirdik. Son anlarda maçı etkileyen düdükler oldu. Galatasaray Odeabank'ı bir kez daha Avrupa şampiyonluğu için tebrik ediyorum. Son bir maçımız kaldı ve onu da elimizden geldiğince iyi oynayacağız. Küme düşmüş bir takımın bu mücadelesi önemli. Şampiyon bir takıma karşı verdiğimiz bu mücadeleyle küme düşmeyi hak etmediğimizi göstermiş olduk."

        Türk Telekom oyuncularından Erkan Veyseloğlu ise sezonun çoğunda sonlarda maçlar kaybettiklerini ama bugün düştüklerini bildikleri halde Türk Telekom formasını iyi temsil ettiklerini aktardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ