Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL 'Tükürük' dış basında! - Basketbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        G.Saray Odeabank ile F.Bahçe arasında oynanan Spor Toto Basketbol Ligi Play-Off yarı final serisi 3. maçında yaşanan tribün olayları Avrupa medyasında da geniş yer buldu. Ülkelerde öne çıkan başlıklar şöyle:

        YUNANİSTAN

        SPORT24: “Abdi İpekçi’de Obradovic’e tükürdüler!

        Birkaç hafta önce EuroCup’ı kazanan Türk takımı için yaşananların boyutu utanç verici oldu.”

        GAZETTA: “Zeljko Obradovic, Galatasaray taraftarları tarafından saldırıya uğrarken, biri onun yüzüne tükürdü.”

        SPORTS DNA: “Türk derbisinde inanılmaz sefillik. Zeljko Obradovic ve oyuncuları ormanda oynamak zorunda kalırken, ebedi derbi son derece epizodik (nöbetler halinde gelip giden) bir hal aldı. Ayrıca sahaya atılan maddeler yüzünden derbi ikinci yarıda durduruldu.”

        İSPANYA

        MARCA: “Obradovic’in yüzüne tükürüldü. Sahaya gelen maddeler nedeniyle Zeljko’nun ekibi maçı bırakıp soyunma odasına gitti. Sahaya yağmur gibi maddeler yağması üzerine 15 dakika duran oyunun sonunda Galatasaray maçı iki sayıyla kazanıp ilk galibiyetini elde etti.”

        LİTVANYA

        KREPSINIS.NET: “G.Saraylı taraftarlar kaba davranışlarını yabancı maddeler atarak ve Obradovic’e tükürerek devam ettirdi. G.Saray, yarı final maçını kazandı ama maçtan çok olaylar konuşuluyor.”

        SIRBİSTAN

        VESTIONLINE: “Obradovic’e büyük ayıp! Bir Galatasaray taraftarı, Obradovic’in yüzüne tükürdü. Ancak kulübün resmi sitesi bunun ayran olduğunu iddia etti.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ