Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor 2016 Rio Olimpiyatları A Milli Kadın Basketbol Takımı Rio'da dertli - Basketbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Rio’daki altyapı eksiklerinden, A Milli Kadın Basketbol Takımımız da nasibini aldı. Olimpiyat Köyü’nde çıkan yemeklerin kalitesinden şikayet eden milli takım kafilesi, yiyeceklerini tesisin dışından sipariş veriyor. Bununla birlikte doğalgaz tesisatında hala çözülemeyen aksaklıklar, Potanın Perileri’nin bulunduğu binada iki kez güvenlik alarmının çalmasına neden oldu. Altyapı sorunu da Ay-Yıldızlılar’ın canını sıkıyor. Kafilemizin odalarında tavandan akan su nedeniyle birçok kez tesisatçı çağırıldı.

        TEPKİLER ARTIYOR

        Öte yandan İsveçli atletler, tıkalı tuvaletler, odaları saran çıplak telefon ve elektrik kablolarıyla karşılaştı. İsveç Olimpiyat Komitesi, tüm atletleriyle Olimpiyat Köyü’nü terk edip otele taşındı. İtalya ise köyü terk etmek yerine dışarıdan işçiler getirerek parasını ödeyip odalardaki aksaklıkları giderme yolunu tercih etti.

        HOROZLANMA ZAMANI!

        TÜRKİYE-FRANSA

        SAAT 18.00

        YAYIN: TRT SPOR

        Üst üste ikinci kez olimpiyatlarda yer alan A Milli Kadın Basketbol Takımımız, Rio 2016’da bulunduğu A Grubu’ndaki ilk mücadelesinde bugün güçlü rakibi Fransa ile karşı karşıya geliyor. TSİ 18.00’de başlayacak zorlu karşılaşma, Youth Arena’da oynanacak. Heyecan dolu maç, TRT Spor’dan yayınlanacak. Bunun dışında Ay-Yıldızlılar, bugün cimnastikte Ferhat Arıcan, boksta Mehmet Nadir Ünal, bisiklette Onur Balkan ve Ahmet Örken, judoda Dilara Lokmanhekim ve Bekir Özlü, atıcılıkta Yusuf Dikeç ve İsmail Keleş, yüzmede Nezir Karap ve Zeynep Güneş, masa tenisinde Melek Hu ile mücadele verecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ