Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Emir Preldzic: "Tekrar parlayacağım" - Basketbol Haberleri

        Galatasaray Odeabank’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’den renklerine kattığı yeni transferi Emir Preldzic, Sarı-Kırmızılı forma ile yıldızını yeniden parlatmak için gün sayıyor...

        Preldzic, Habertürk’e verdiği röportajda, Galatasaray’ın kendisi için yeni bir başlangıç olacağını belirterek, “Bu benim için hayatımı etkileyecek çok önemli bir karardı. Büyük bir kulüpten başka bir büyük kulübe geçmek o kadar kolay değil. Ama bu duruma kısa sürede adapte olacağımı umuyorum. Bir profesyonel olarak Fenerbahçe’nin başarısı için nasıl çalıştıysam

        Galatasaray’ın da başarısı için aynı şekilde çabalayacağım. Bana sönmüş bir yıldız gözüyle bakılıyor. Tekrar parlayacağım. Bir an önce eski günlerime dönmek istiyorum” dedi.

        ‘KARİYERİ TERCİH ETTİM’

        Galatasaray ile Fenerbahçe’nin birçok açıdan benzeştiğini ifade eden 29 yaşındaki tecrübeli forvet, “Fenerbahçe’de çok güzel günlerim geçti. Kötü ayrılmadığım için mutluyum. Profesyol bir oyuncu olarak para ile kariyer arasında karar vermem gerekiyordu. Kariyeri tercih ederek doğrusunu yaptığımı düşünüyorum. Bu önemli değişime hala alıştım diyemem. İlk etapta zor olacağını biliyordum. Bu süreci atlatırken de kulaklarımı tüm olumsuzluklara kapayacağım. Ergin Ataman ile milli takımda da çalışma fırsatı bulduğum ve takımı iyi tanıdığım için teklifi kabul ettim. Kendisiyle ilişkilerim iyi. Umarım bana olan güvenini boşa çıkarmam” diye konuştu.

        Galatasaray’da da büyük hedeflerin peşinde koşacağını vurgulayan 2.06 boyundaki Boşnak forvet, “G.Saray’da da hem

        Türkiye Ligi hem de Euroleague’de hedefimiz olabildiğince ileriye gidebilmek. Takım olarak bu hedefi tutturmak için elimden gelen çabayı göstereceğim” yorumunu yaptı.

        HABERTÜRK SPOR | ÖZEL RÖPORTAJ / Gökhan TÜRE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ