Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Fenerbahçe - Galatasaray Odeabank maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? - Basketbol Haberleri

        Spor Toto Basketbol Süper Ligi 6. haftasında Fenerbahçe, Galatasaray Odeabank'ı ağırlıyor.Rakibine 5 yıldır sahasında yenilmeyen Fenerbahçe, Ülker Sport Arena'da bu akşam oynanacak maçta kaybetmek istemiyor. PekiFenerbahçe - Galatasaray Odeabank maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

        FENERBAHÇE - GALATASARAY ODEABANK MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Potadaki dev derbi olan Fenerbahçe - Galatasaray basketbol maçı 13 Kasım Pazar günü (bugün) saat 19:00'da Ülker Sports Arena'da oynanacak. Dev derbi Lig TV 3 ekranlarından naklen yayınlanacak.

        GALATASARAY MORALLİ, FENERBAHÇE MORALSİZ

        THY Avrupa Ligi'nde mücadele eden iki takım bu organizasyonda zorlu maçlara çıktı.

        Galatasaray Odeabank, sahasında Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u 89-87 yenerek THY Avrupa Ligi'nde 6. maçında ilk galibiyetini aldı ve derbi öncesi moral kazandı.

        Fenerbahçe ise İspanya deplasmanında ağır bir yenilgi aldı. Sarı-lacivertliler Baskonia'ya 34 sayı farkla 86-52 yenildi ve 48 saat geçmeden çıkacağı derbi öncesi moral kaybetti.

        BU SEZON 2. RANDEVU

        Fenerbahçe ile Galatasaray Odeabank bu sezon birbirlerine 2. kez rakip olacaklar.

        THY Avrupa Ligi'nde 28 Ekim'de Abdi İpekçsi Spor Salonu'nda oynanan maçta Fenerbahçe deplasmanda rakibini 16 sayı farkla 103-87 mağlup etmişti.

        GALATASARAY ODEABANK DEPLASMANDA KAZANAMIYOR

        Galatasaray Odeabank, 5 yıldır Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda kazanamıyor.

        Son olarak 4 Haziran 2011'de Sinan Erdem Spor Salonu'nda rakibi karşısında deplasman galibiyeti elde eden sarı-kırmızılılar daha sonra Fenerbahçe'ye karşı 13 dış saha maçını da galip bitiremedi.

        Galatasaray Odeabank, Ülker Sports Arena'nın faaliyete geçmesinden sonra burada oynadı 12 maçta da Fenerbahçe'ye kaybetti.

        FENERBAHÇE LİGDE İÇ SAHADA KAYBETMİYOR

        Fenerbahçe, Spor Toto Basketbol Ligi'nde sahasında oynadığı son 21 maçı da kazandı.

        Sarı-lacivertliler, ligde 26 Ekim 2015'te Torku Konyaspor'a kaybettikten sonra 1 yılı aşkın süredir Ülker Sports Arena'da yenilgi yüzü görmedi.

        DEPLASMAN YASAĞI NEDENİYLE GALATASARAY SEYİRCİSİZ

        Basketbolda deplasmana taraftar götürme yasağı devam ediyor.

        Futbolda bu yasak kalkmasına rağmen Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un arasında oynanacak salon sporlarındaki maçlara deplasman takımı taraftar götüremeyecek.

        Bu nedenle Galatasaraylı taraftarlar Ülker Sports Arena'da takımlarını destekleyemeyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ