Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Anadolu Efes - Maccabi Fox maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman? - Basketbol Haberleri

        Anadolu Efes Basketbol Takımı, THY Avrupa Liginin 10. haftasında yarın İsrailin Maccabi FOX takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Peki Anadolu Efes-Maccabi FOX maçı saat kaçta, ne zaman?

        ANADOLU EFES - MACCABI FOX MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Maccabi FOX ile Anadolu Efes arasındaki karşılaşma, Menora Mivtachim Arena’da TSİ 22.05’te başlayacak.

        THY Avrupa Liginde 9 maçta 4 galibiyet ve 5 yenilgiyle 11. sırada yer alan Anadolu Efes, rakibini mağlup ederek üst sıralara çıkmayı hedefliyor. Maccabi FOX ise 5 galibiyet ve 4 yenilgiyle 4. sırada bulunuyor.

        AVRUPA KUPALARINDA 566. MAÇ

        Anadolu Efes, Maccabi FOX karşılaşmasıyla Avrupa kupalarındaki 566. maçına çıkacak.

        Lacivert-beyazlı ekip, şu ana dek oynadığı 565 mücadelede, 318 galibiyet ve 247 yenilgi aldı.

        2001-02 sezonundan itibaren THY Avrupa Liginde mücadele eden Anadolu Efes, bu organizasyondaki 318. mücadelesini Maccabi FOXa karşı verecek. Avrupa Liginde, rakiplerini 161 kez mağlup edip 156 yenilgi yaşayan lacivert-beyazlılar, 50,8 galibiyet yüzdesi yakaladı.

        Anadolu Efes, Maccabi FOX ile Avrupa kupalarında 21 kez karşılaşırken, rakibi karşısında 10 galibiyet ve 11 mağlubiyet aldı.

        ANADOLU EFES BAŞANTRENÖRÜ PERASOVİC: "İYİ SAVUNMA YAPMALIYIZ"

        Basketbol THY Avrupa Liginin 10. haftasında yarın İsrailin Maccabi FOX takımına konuk olacak Anadolu Efesin başantrenörü Velimir Perasovic, rakiplerini yenerek üst sıralara tırmanmak istediklerini söyledi.

        Perasovic, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, rakipleriyle deplasmanda karşılaşacaklarını belirterek, "Maccabi FOXu yenmek için iyi savunma yapmalıyız." ifadesini kullandı.

        Maccabi FOXun iyi oyunculardan kurulu bir ekip olduğuna dikkati çeken Hırvat teknik adam, "Maccabi FOX, şu an oyun performansı olarak çok iyi durumda. Çok iyi oyunculardan kurulu iyi bir takım ile karşılaşacağız. Rakibimizle evinde mücadele etmek kolay değil, çok iyi seyircileri var." değerlendirmesinde bulundu.

        Lacivert-beyazlı takımın oyun kurucusu Jayson Granger ise zorlu bir mücadele olacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

        "Maccabi FOX, yetenekli oyunculardan kurulu güçlü bir takım ve iyi basketbol oynuyorlar. THY Avrupa Liginde son üç maçlarını kazandılar ve iyi durumdalar. Biz daha iyi oynamalıyız ve bire bir pozisyonlarda onları durdurmak için daha sert savunma yapmalıyız. Bence maçın anahtarı bu olacak. Her maç oyunumuzun üzerine koyarak daha iyi oynuyoruz. Umarım İstanbul’a galibiyetle döneriz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ