Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Olympiakos - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Basketbol Haberleri

        Basketbol THY Avrupa Ligi'nde normal sezonun ilk yarısının son haftasında Fenerbahçe, Yunanistan'ın Olympiakos takımıyla deplasmanda karşılaşacak. Peki Olympiakos - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        OLYMPİAKOS - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Atina'daki Barış ve Dostluk Salonu'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 22.00'de başlayacak. Maçı LigTv 3 yayınlayacak.

        Ligde geride kalan 14 haftada 9 kez kazanan ve 5 defa da yenilen alan sarı-lacivertliler, son maçında önemli bir galibiyet elde etti. Geçen yıl finalde kaybettiği son şampiyon Rusya'nın CSKA Moskova takımını deplasmanda uzatmalar sonunda 95-79 yenen sarı-lacivertliler, ilk yarıyı mutlu tamamlamak istiyor.

        Yunan temsilcisi de Fenerbahçe gibi 9 galibiyet ve 5 yenilgi aldı. Olympiakos, Avrupa Ligi'nde son hafta Brose Bamberg'e deplasmanda farklı (82-68) mağlup oldu.

        11. RANDEVU

        Fenerbahçe ile Olympiakos tarihlerinde 11. kez birbirlerine rakip olacak.

        İki takımın THY Avrupa Ligi'ndeki maçlarında Fenerbahçe 4, Olympiakos ise 6 kez galip geldi. Son maçta gülen taraf ise Fenerbahçe olmuştu. Sarı-lacivertliler 2014-2015 sezonunda rakibini deplasmanda 73-64 yenmişti.

        REKLAM

        FENERBAHÇE ZİRVE TAKİBİNİ SÜRDÜRÜYOR

        Ligde iki maçlık mağlubiyet serisini Rusya deplasmanında CSKA Moskova'yı 95-79'luk skorla mağlup ederek bozan Fenerbahçe, zirve takibini sürdürüyor. Ligin ilk yarısının son haftasında zorlu Yunanistan'dan deplasmanına gidecek olan sarı-lacivertliler, galibiyet hedefliyor.

        İSTATİSTİKLERLE İKİ TAKIM

        Fenerbahçe, Euroleague'de 79.1 sayı, 36.9 ribaund ve 14.7 asist ortalamasıyla oynarken, Olympiacos ise 77.7 sayı, 32.9 ribaund ve 17.7 asist ortalamalarıyla mücadele ediyor. Sarı-lacivertlileri 12.2 sayı ortalamasıyla oynayan Ekpe Udoh sırtlarken, Yunan ekibini ise 13.3 sayı ortalamasıyla Vassilis Spanoulis katkıda bulunuyor.

        SALON KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ