Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Pınar Karşıyaka Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Spor Toto Basketbol Süper Ligi - Basketbol Haberleri

        FIBA Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turunda Beşiktaş Sompo Japan ile eşleşen Pınar Karşıyaka, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 22. haftasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Peki Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        PINAR KARŞIYAKA - FENERBAHÇE BASKETBOL MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Spor Toto Basketbol Süper Lig'inin 22. haftasında Pınar Karşıyaka ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Pınar Karşıyaka - Fenerbahçe basketbol maçı 26 Şubat Pazar günü saat 16.00'da başlayacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda yapılacak karşılaşma, beIN Sports 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        Pınar Karşıyaka'nın geçen sezondan sarkan cezası nedeniyle seyircisiz oynanacak.

        PINAR KARŞIYAKA'DA TUR SEVİNCİ

        Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde son 16 takım arasına kalan ve Beşiktaş Sompo Japan'ın rakibi olan Pınar Karşıyaka'nın oyuncusu Muhammed Baygül, "Sert oynadığımız karşılaşmalarda herkesi yenebileceğimizi bir kez daha gösterdik." dedi.

        Muhammed Baygül, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fraport Skyliners karşısında aldıkları farklı galibiyetle adlarını son 16 turuna yazdırdıklarını, takım olarak çok güzel bir mücadele sergilediklerini kaydetti.

        Müsabakadan önce zor bir hafta geçirdiklerini belirten Muhammed, şöyle konuştu:

        "Ankara'daki Türkiye Kupası'nda zorlu iki maç oynamıştık. Fraport Skyliners karşısında 10 sayılık dezavantajımız vardı ama bu farkın önemli olmadığını biliyorduk. Sert oynadığımız karşılaşmalarda herkesi yenebileceğimizi bir kez daha gösterdik. Son 16 turunda karşılaşacağımız Beşiktaş Sompo Japan, kupanın favorilerinden. İnşallah tur atlayan biz oluruz."

        REKLAM

        Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 26 Şubat Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Pınar Karşıyaka, daha sonra eski başantrenörü Ufuk Sarıca'nın çalıştırdığı Beşiktaş Sompo Japan'la üst üste 3 maça çıkacak.

        FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında 1 Mart Çarşamba günü Beşiktaş Sompo Japan'la İzmir'de mücadele edecek yeşil-kırmızılı ekip, Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde 4 Mart Cumartesi siyah-beyazlı ekibe konuk olduktan sonra rakibiyle FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş mücadelesinde 8 Mart Çarşamba günü tekrar İstanbul'da karşılaşacak.

        SALON KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ