Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Zalgiris Kaunas - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Basketbol Haberleri

        Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nin 24. haftasında yarın Zalgiris Kaunas ekibi ile karşılaşacak. Peki Zalgiris Kaunas -Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta?

        ZALGİRİS KAUNAS - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

        Zalgirio Arena'da TSİ 20.00'de başlayacak karşılaşma beIN Sports 2 ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.

        Ligde oynadığı 23 maçtan 15 galibiyet ve 8 mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe, puan cetvelinde 4. sırada yer alıyor. Zalgiris Kaunas ise 10 galibiyet, 13 yenilgi ile 10. sırada bulunuyor.

        İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan müsabakayı Fenerbahçe, 82-68 kazanmıştı.

        OBRADOVİC: "ÇOK AGRESİF OYAYAN BİR TAKIMLA KARŞILAŞACAĞIZ"

        Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Liginde yarın deplasmanda karşılaşacakları Litvanyanın Zalgiris Kaunas takımının çok agresif oynadığını söyledi.

        Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Sırp başantrenör, rakibin genç ve tecrübeli birçok kaliteli oyuncusunun olduğunu vurgulayarak, "Çok agresif basketbol oynayan bir takımla karşılaşacağız. Her maçta taraftarlarından çok iyi destek alıyorlar. Her zaman olduğu gibi bu maçı da kazanabilmek için çok iyi konsantre olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

        Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının Sırp oyuncusu Nikola Kalinic ise Zalgiris Kaunasın çok iyi bir takım olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

        "Zalgiris Kaunas çok sert bir takım. Bunu İstanbuldaki maçta da görmüştük. Oldukça fiziksel oynuyorlar ve bence mücadelenin kilit noktası da bu olacak. Onların sertliğine ve fiziksel mücadelesine cevap verebilmek bizim için önemli. Sakatlığı bulunan oyuncularımız dışında tüm gücümüzle parkeye çıkacak ve kazanmaya çalışacağız."

        ANTHONY BENNETT: "OBRADOVİC AVRUPA'NIN EN İYİLERİNDEN"

        Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı'nın Kanadalı yıldızı Anthony Bennett, Başantrenör Zeljko Obradovic'in Avrupa'nın en iyi antrenörlerinden biri olduğunu belirterek, "Ondan öğreneceğimiz çok şey var" dedi.

        Sarı-lacivertli takımın 23 yaşındaki oyuncusu, Fenerbahçe Dergisi'nin mart sayısına açıklamalarda bulundu. Çok ciddi bir antrenör ile çalıştıklarını belirten Bennett, "Ancak saha dışında da bir o kadar sıcak ve samimi bir isim; Zeljko Obradovic. Çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Avrupa'nın en iyi antrenörlerinden bir tanesi. Ondan öğreneceğimiz çok şey var" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ