Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde olay. Fenerbahçeli Gigi Datome'nin başı yarıldı - Basketbol Haberleri
        1

        Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 21. haftasında Fenerbahçe Abdi İpekçi Arena'da Galatasaray'ı 75-79 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından salonda ortalık karıştı.

        2

        Fenerbahçe Kaptanı Melih Mahmutoğlu, son periyottaki Bogdanovic’in üç sayılık basketi sonrasında kollarını açıp Galatasaray taraftarına dönerek sevinç yaşadı.

        3

        Bu sevincin ardından ev sahibi takımın tribünlerinde tansiyon yükseldi ve Fenerbahçe takımı oyuncularına yoğun bir tepki başladı.

        7

        Yıldız ismin atılan madde nedeniyle başı yarıldı.

        8

        Ergin Ataman'a saha kenarında destek veren bir baba ve 10 yaşlarında oğluna bir taraftarın saldırması ise adeta yürekleri burktu. Korkan çocuk ağlamaya başladı ve babası hemen salondan ayrıldı.

        9

        Öte yandan müsabakanın bitimine 18 saniye kala Fenerbahçe'nin 76-70 öne geçmesinin ardından sahaya yine çok sayıda yabancı madde atıldı.

        10

        Daha sonra çevik kuvvet polisi kalkanlarla sahayı çevreleyerek, müsabaka bitiminde olay çıkmaması için önlem aldı.

        11

        Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, sarı-kırmızılı taraftarların tepkisi ve desteğiyle karşılaştı.

        12

        Maçın bitmesinin ardından bazı taraftarlar, "Ataman istifa" tezahüratları yaparlarken, bu esnada tribünlerden Ataman'a destek geldi. İstifa tezahüratlarının yapıldığı anda diğer taraftarlar ıslıklarla karşılık verdi.