Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Darüşşafaka Doğuş - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? - Basketbol Haberleri

        THY Avrupa Ligi 28. haftasında Darüşşafaka Doğuş ile Galatasaray Odeabank karşılaşacak. Peki Darüşşafaka Doğuş - Galatasaray maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman?

        Volkswagen Arenada oynanacak mücadele saat 20.15te başlayacak. MücadeleTRT Spor ile beIN Sports 3 kanallarından canlı olarak izlenecek.

        Darüşşafaka Doğuş, elde ettiği 13 galibiyet ve 14 mağlubiyetle 9. basamakta yer alarak play-off iddiasını sürdürüyor. Galatasaray Odeabank ise 10 galibiyet, 17 mağlubiyetle puan cetvelinin 11. basamağında yer alıyor.

        Sezonun ilk yarısında Abdi İpekçide oynanan ve iki takımı Avrupa arenasında ilk kez karşı karşıya getiren mücadelede Galatasaray Odeabank, Darüşşafaka Doğuşu 85-81 mağlup etmişti.

        REKLAM

        Öte yandan, Galatasaraylı basketbolcu Blake Schilb ile Darüşşafaka Doğuştan Adrien Moerman, karşılaşmada 1er sayı üretmeleri durumunda THY Avrupa Ligindeki 500. sayılarını kaydedecek.

        AVRUPA'DA İKİNCİ RANDEVU

        İki takım Avrupa kupalarında daha önce 1 kez karşılaştı. Euroleague'in ilk yarısında 18 Kasım 2016'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynanan mücadeleden sarı-kırmızılılar, 85-81'lik skorla galip ayrılmıştı.

        İSTATİSTİKLERLE İKİ TAKIM

        Euroleague'de Galatasaray Odeabank; 78.3 sayı, 32.1 ribaund ve 19.6 asist ortalamalarıyla mücadele ederken, Darüşşafaka Doğuş ise 78.6 sayı, 34.4 ribaund ve 14.3 asist ortalamalarıyla oynuyor. Sarı-kırmızılıları 11.1 sayı ortalamasıyla oynayan Micov sırtlarken, Daçka'da ise Wanamaker 15.2 sayı ortalamasıyla takımına katkıda bulunuyor.

        Euroleague'de geçtiğimiz hafta Galatasaray Odeabank, evinde karşılaştığı Rus ekibi Unics Kazan'ı 75-67 mağlup ederken, Darüşşafaka Doğuş ise deplasmanda Rus ekibi CSKA Moskova'ya 95-85 yenildi. Darüşşafaka Doğuş ise Galatasaray Odeabank arasında oynanacak mücadeleyi Juan Carlos Garcia Gonzales, Ioannis Foufis ile Aare Halliko hakem üçlüsü yönetecek.

        REKLAM

        SALON KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ