Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroLeague Velimir Perasovic: Hücum ribaundu almalarına izin vermedik - Basketbol Haberleri

        THY Avrupa Ligi'nin 29. haftasında sahasında Yunanistan'ın Olympiakos takımını 77-69 yenen Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, Yunan temsilcisine karşı oynanan her maçın zor olduğunu ifade etti.

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Perasovic, rakiplerinin bütün güçlerini ortaya koyan bir takım olduğunu belirterek, "THY Avrupa Ligi'nin bence en iyi savunma yapan takımı Olympiakos ama biz hücumda iyi sayılar bulduk. Onların hücumlarını iyi savunmayla durdurduk. Hücum ribaundu almalarına izin vermedik. Olympiakos gibi bir takıma karşı böyle savunma yapmak bence çok önemli. Maçın kilit noktası da buydu." diye konuştu.

        OLYMPIAKOS CEPHESİ

        Olympiakos Başantrenörü Ioannis Sfairopoulos, maçın sonucunu küçük detayların belirlediğini söyledi.

        REKLAM

        Kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür ederek sözlerine başlayan Sfairopoulos, şunları kaydetti:

        "Taraftarlarımıza pozitif bir görüntü vermeye çalıştık. İlk 5 dakikada savunmada ve hücumda çok iyiydik. Anadolu Efes mola aldıktan sonra 20 sayı yedik. Oyunun diğer periyotları başa baş gitti. En büyük fark 1. periyottaki yediğimiz sayılardan dolayı oldu. Birkaç oyuncuyu sakatlıktan dolayı istediğimiz gibi kullanamadık. Küçük detaylardan dolayı maçı kaybettik."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ