Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Kadınlar EuroLeague Türkiye - Slovakya maçı ne zaman, saat kaçta? - Basketbol Haberleri

        36. Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası bugün Çekya'da başlıyor. B Grubu'ndaki Türkiye'de, öncelikli hedef 1. turu ilk sırada bitirip çeyrek finale direkt yükselmek. Peki, Türkiye - Slovakya maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak?

        TÜRKİYE - SLOVAKYA MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Hradec Kralove Arena'da başlayacak olan mücadele, Türkiye saati ile 16:00'da oynanacak. Zorlu karşılaşma NTV Spor kanalından naklen takip edilebilecek.

        Harita

        36. Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası’nda heyecan, bugün Çekya’da start alıyor. 4 gruptaki 16 takımının yer aldığı organizasyonda Türkiye, B Grubu’nda; Belarus, Slovakya ve İtalya ile karşılaşacak. Gruplarını ilk sırada bitiren ekipler doğrudan çeyrek finale çıkacak.

        REKLAM

        2. ve 3. olan takımlar ise çeyrek finale yükselmek için eleme maçı yapacak. A ve B Grubu’nda maçlar Hradec Kralove’da, C ve D Grubu ise Prag’da oynanacak. 19 Haziran’da grup maçları sona erecek turnuvada, final 25 Haziran’da gerçekleşecek. A Milli Kadın Basketbol Takımı, 7. kez katılacağı Avrupa Şampiyonası’nda iyi bir sonuç alarak son yıllarda turnuvada elde ettiği başarılara bir yenisini eklemek istiyor.

        2011’de Polonya’da düzenlenenorganizasyonda finalde Rusya’ya 59-52 yenilmesine rağmen ilk gümüş madalyasını boynuna takan Potanın Perileri, 2013’te de Sırbistan’ı 92-71 mağlup edip bronzun sahibi oldu. Türkiye, 2015’te ise turnuvayı 5. sırada tamamladı.

        POTANIN PERİLERİ’NİN PROGRAMI

        BUGÜN: 16.00 Türkiye-Slovakya

        REKLAM

        YARIN: 21.30 Türkiye-İtalya

        19 HAZİRAN: 16.00 Türkiye-Belarus

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ