Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA Ersan Milwaukee'ye yetmedi! - Basketbol Haberleri

        Bradley Center'da Dallas Mavericks'i ağırlayan Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks rakibine uzatmalar sonunda 115-113 mağlup oldu. Dallas'ın Alman yıldızı Dirk Nowitzki maç boyunca gösterdiği etkili performansın yanı sıra uzatmaların son saniyesinde attığı basketle maça damgasını vuran isim oldu. Nowitzki 32, sayı, 11 ribaunt, 3 asist, 2 top çalma ile hem takımının hem de maçın en skorer ismi olurken, Drew Gooden ise 22 sayı, 14 ribauntla Nowitzki'nin ardından Dallas'ta 'double-double' yapan ikinci isim oldu.

        Jason Terry kenardan gelerek skora 19 sayılık katkı sağlarken, oyuna ilk 5 başlayan isimlerden Rodrigue Beaubois 12 sayıyla maçı tamamladı. Jason Kidd ise 17 asist, 10 ribaunt, 9 sayıyla oynadı ve 'triple-double' yapma şansını yalnızca 1 sayıyla kaçırdı.

        Dallas bu galibiyetle 8-3 olurken, üst üste 3. maçından da galibiyetle ayrıldı. Mavericks ayrıca 4 maçlık deplasman serisini ise 3 galibiyet, 1 mağlubiyetle tamamladı.

        Geceyi sahasında aldığı mağlubiyetle kapatan ve bu sezonki 3. yenilgisini alan Milwaukee'de ise 4 maçlık galibiyet serisi sona erdi. Dallas karşısında çaylak Brandon Jennings attığı 25 sayıyla takımının en skorer ismi olurken, performansını 8 asist, 7 ribaunt ile süsledi.

        Maça kenardan dahil olan milli basketbolcu Ersan İlyasova ise 32:55 dakika süre aldığı karşılaşmayı 19 sayı, 12 ribaunt, 2 asist, 2 top çalma ile tamamlayarak 'double-double' yaptı. Ersan takımının en skorer ikinci ismi olurken, 7/13 saha içi şut ortalaması ile oynadı ve 3 sayılık atışlarda 4/7, serbest atışlarda ise ½ isabet sağladı.

        Milwaukee'de Luke Ridnour 17 sayı, 3 ribaunt, 6 asist ve Andrew Bogut ile Luc Richard Mbah a Moute da 13'er sayıyla maçı tamamladılar

        .

        NBA'de gecenin toplu sonuçları ise şöyle:

        Portland: 95, Atlanta: 99

        Charlotte: 91, Orlando: 97

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ