Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol STBL Efes'den 2012'ye güzel veda - Basketbol Haberleri

        Bursa Atatürk Spor Salonu’nda oynanan yılın son mücadelesinde Dusko Savanovic’in 22 sayı, Sasha Vujacic’in 15 sayı ve Semih Erden’in de 13 sayılık performansıyla galip gelen Lacivert-Beyazlılar, 13. maçında 11. galibiyetini elde etti.

        Karşılaşmaya Semih Erden – Dusko Savanovic ikilisiyle 6-0’lık bir seriyle başlayan konuk takım, ilk dakikalarda skor üstünlüğünü eline alarak ilk çeyreği 16-22 önde tamamladı. İkinci çeyreğe ise hızlı başlayan taraf Tofaş olurken, özellikle orta mesafeli atışlarla 11-2’lik bir seri yakalayan Bursa temsilcisi 15. dakikada 27-24 öne geçti. İçeriden Dusko Savanovic dışarıdan da Sinan Güler ve Sasha Vujacic’le sayılar bularak toparlanan Anadolu Efes, devre sonunda 37-40’lık üstünlüğü yeniden eline aldı.

        Üçüncü çeyrekte üç sayılık basketlerle farkı bir ara çift hanelere kadar çıkaran rakibi karşısında Chinemelu Elonu’yla oyuna tutunan Tofaş, son çeyreğe 59-65 geride girdi. Final periyodunda rakibinin hücum silahlarını tamamen devre dışı bırakan Anadolu Efes, farkı iyice açarak mücadeleden 71-94 galip ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ