Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 kamerun Kamerun Hırvatistan 2014 Dünya Kupası, Kamerun Hırvatistan özet izle, Kamerun hırvatistan özet izle, kamerun hırvatistan trt 1 özet izle, kamerun hırvatistan trt 1 özet izle - Dünya Kupası 2014 Haberleri
        2014 DÜNYA KUPASI HEYECANI SÜRÜYOR... KAMERUN - HIRVATİSTAN MAÇININ DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        2014 Dünya Kupası A Grubu maçında Kamerun, Hırvatistan'a 4-0 mağlup oldu. Hırvatistan'a galibiyeti getiren golleri 11. dakikada Ivica Olic, 48. dakikada Ivan Perisic ile 61 ve 73. dakikalarda Mario Mandzukic'ten geldi.

        Kamerun'da ise Alex Song, 40. dakikada topsuz alanda rakibine yaptığı hareket nedeniyle hakem Pedro Proença tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi. Oyuna sonradan giren Fenerbahçeli Pierre Webo'nun ise bir topu direkten döndü. Bu sonucun ardından A Grubu'nda henüz puanla tanışamayan Kamerun kupaya veda ederken son maçında ise ev sahibi Brezilya ile karşılaşacak. Hırvatistan ise Meksika ile gruptan çıkmak için mücadele edecek.

        Kamerun: 0 - Hırvatistan: 4

        Stat: Amazonia

        Hakemler: Pedro Proenca, Bertino Miranda, Jose Trigo (Portekiz)

        Kamerun: Charles Itandje, Aurelien Chedjou (Dk. 46 Dany Nounkeu), Nicolas Nkoulou, Stephane Mbia, Benoit Assou Ekotto, Joel Matip, Alexandre Song, Eyong Enoh, Eric Choupo Moting (Dk. 75 Edgar Salli), Benjamin Moukandjo, Vincent Aboubakar (Dk. 70 Pierre Webo)

        Hırvatistan: Stipe Pletikosa, Vedran Corluka, Dejan Lovren, Darijo Srna, Danijel Pranjic, Luka Modric, Ivan Rakitic, Ivan Perisic (Dk. 78 Ante Rebic), Ivica Olic (Dk. 69 Eduardo), Sammir (Dk. 72 Mateo Kovacic), Mario Mandzukic

        Goller: Dk. 11 Ivica Olic, Dk. 48 Ivan Perisic, Dk. 61 ve Dk. 73 Mario Mandzukic (Hırvatistan)

        Kırmızı kart: Dk. 40 Alexandre Song (Kamerun)

        Sarı kart: Dk. 89 Eduardo (Hırvatistan)

        2014 FIFA Dünya Kupası A Grubu maçında Hırvatistan, Kamerun'u 4-0 yendi.

        İki maç sonunda puan alamayan Afrika temsilcisi Kamerun, turnuvaya veda etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ