Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 İngiltere roy hodgson ingiltere milli takımı, ingiltere 2014 dünya kupası, dünya kupası ingiltere - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        Grupta Kosta Rika ile yapacakları üçüncü ve son maç öncesi basının karşısına çıkan Hodgson, takımın başındaki geleceği hakkındaki tartışmalara son noktayı koydu.

        İngiltere Futbol Federasyonu'ndan güvenoyu aldığını belirten tecrübeli teknik adam, "Fikrimi değiştirmedim. İstifa etmek için hiçbir sebep görmüyorum. Oyuncularla ve teknik ekiple birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Futbolcular, hedeflerimizi ve vizyonumuzu paylaşıyor. Federasyonun da desteğiyle bu görevi sürdürecek doğru insan olduğumu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

        İki sene önce İngiltere Milli Takımı'nın başına geçen 66 yaşındaki teknik adam, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda takımını çeyrek finale çıkarmıştı. 2014 FIFA Dünya Kupası'nda ise D Grubu'nda mücadele eden İngilizler, İtalya ve Uruguay'a 2-1 yenilerek üçüncü karşılaşmalar öncesinde turnuvaya havlu attı.

        İngiltere, gruptaki son maçını yarın TSİ 19.00'da Kosta Rika ile oynayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ