Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 İran İran Carlos Queiroz, Bosna Hersek Safet Susic - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        Bosna-Hersek, İran'ı yenerek tarihinde ilk kez Dünya Kupası'nda maç kazanmanın tesellisiyle evine dönüyor...

        Ancak hem teknik direktör Saffet Susic hem de oyuncular üzgün... Susic, 3-1 kazanılan İran maçının ardından, Dünya Kupası'nda son kez bir takımın başında maça çıktığını söyledi.

        Kontratı sona eren 59 yaşındaki teknik adam; "Bazen üzerinizdeki sorumluluklardan kurtulmak insanı rahatlatır. Ben de artık kendi kaderime karar verebilirim. Malesef bir daha Dünya Kupası heyecanı yaşayabileceğimi sanmıyorum" dedi.

        Hem halklarını hem de kendilerini hayal kırıklığına uğrattıklarını söyleyen Susic; "Deneyim eksikliğinin kurbanı olduk. Kritik anlarda sükunetimizi korumayı başaramadık. Ancak oyuncularım yine de ellerinden geleni yaptı" dedi.

        İran'da ise Carlos Queiroz dönemi sona erdi... Portekizli teknik adam, İran Futbol Federasyonu'ndan kontratını uzatma konusunda bir adım gelmediğini; bu yüzden görevini bıraktığını açıkladı.

        Oyuncularla arasında çok özel bir ilişki bulunduğunu belirten Queiroz; "Ama malesef, sadece bir kişi evli kalmak isterken bir evliliği sürdüremezsiniz. İran'ı ve oyuncularımı asla unutmayacağım" diye konuştu.

        Queiroz, 3-1 yenildikleri Bosna-Hersek'i de grubun en iyi takımı olarak gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ