Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 Belçika Belçika ABD Maçı TRT özet İzle - Belçika ABD Maçı Şifresiz özet İzle (TRT 1 özet) Dünya Kupası 2014 - Dünya Kupası 2014 Haberleri
        DÜNYA KUPASI HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... BELÇİKA-ABD MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        2014 Dünya Kupası'nda çeyrek finale çıkacak olan son takımı belirleyecek maçta Belçika ile ABD, Fonte Nova Arena'da karşı karşıya geldi.

        ABD kalecisi Tim Howard'ın kalesinde devleştiği karşılaşmanın 90 dakikası 0-0 sona erdi ve ardından uzatma dakikalarına geçildi. Belçika'nın beklediği ilk gol 93. dakikada Kevin de Bruyne ile geldi. 1-0 geriye düşen ABD ise beraberlik için daha ileriye çıkmaya başlayınca 105. dakikada Belçika bu kez Romelu Lukaku'nun golüyle farkı 2'ye çıkardı. İlk uzatma dakikaları 2-0 sona erdi. İkinci uzatma dakiklarında ise ilk dakikalarda ABD, Green ile bir gol bularak farkı bire indirdi. Ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca Belçika adını çeyrek finale yazdıran takım oldu.

        Belçika, çeyrek finalde Arjantin ile karşılaşacak.

        Stat: Fonte Nova

        Hakemler:Djamel Haimoudi (Cezayir),Redouane Achik (Fas),Abdelhak Etchiali(Cezayir)

        Belçika: Thibaut Courtois, Daniel Van Buyten,Vincent Kompany,Toby Alderweireld, Jan Vertonghen,Axel Witsel,Marouane Fellaini,Kevin De Bruyne,Dries Mertens (Dk. 60 Kevin Mirallas),Eden Hazard (Dk. 111 Nacer Chadli),Divock Origi (Dk. 91 Romelu Lukaku)

        ABD:Tim Howard, Omar Gonzalez,Matt Besler,Geoff Cameron,DaMarcus Beasley,Jermaine Jones,Graham Zusi (Dk. 72Chris Wondolowski),Michael Bradley,Fabian Johnson (Dk. 32DeAndre Yedlin),Alejandro Bedoya (Dk. 105+2Julian Green),Clint Dempsey

        Goller: Dk. 93Kevin De Bruyne,Dk.105 Romelu Lukaku (Belçika),Dk. 107Julian Green (ABD)

        Sarı kartlar: Dk. 18Geoff Cameron (ABD), Dk. 42Vincent Kompany (Belçika)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ