Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Kupası'nda görev yapan Cüneyt Çakır'ı kabul edecek - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        Doğan Babacan’dan 40 yıl sonra Dünya Kupası’nda görev yapan ilk Türk hakem olan, üstelik yarı finalde Hollanda-Arjantin maçını yöneterek tarihe geçen Cüneyt Çakır’ın Türkiye’deki yankısı sürüyor...

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Spor Bakanı Çağatay Kılıç ve Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ile birlikte Cüneyt Çakır’ı kabul edecek. Başbakan Erdoğan’ın İstanbul’da mı, yoksa Ankara’da mı bu kabulü gerçekleştireceğinin açıklanmamasına rağmen; Merkez Hakem Kurulu’nun bu kabul ile ilgili hazırlıklarını sürdürdüğü belirtildi.

        ALTIN VEYA EV HEDİYE EDİLEBİLİR

        Bu buluşmada Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Cüneyt Çakır’a bir sürpriz de yapabilir... Yönetmelik gereği Dünya ve Avrupa Şampiyonaları’nda Türkiye’yi temsil ederek altın, gümüş ve bronz madalya alan sporculara statüye göre ev ve cumhuriyet altını veriliyor.

        Başbakan Erdoğan’ın da Dünya Kupası’nda gösterdiği müthiş yönetim ve Türkiye’nin tanıtımına yaptığı katkıdan dolayı Cüneyt Çakır’a cumhuriyet altını ya da ev hediye edebileceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ