Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor En iyisi Yattara! - Trabzonspor Haberleri

        'Bordo-mavi.net' tarafından düzenlenen anket ile Trabzonspor taraftarlarınca belirlenen 'Yılın en iyileri' ödülleri sahiplerine verildi.

        Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde düzenlenen ödül törenine, Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor genel sekreteri Hasan Yener, eski ve mevcut yönetim kurulu üyeleri, bordo-mavili futbolcular Tayfun Cora, Hrvoje Cale, Umut Bulut ve Abdulaziz Solmaz, Trabzonspor basketbol takımı sporcuları ile davetliler katıldı.

        Törende konuşan Bakan Özak, Trabzonspor'un kendi değerlerine sahip çıkarak gelişebileceğini belirterek, ''Gerek ekonomik, gerekse manevi anlamda kulübümüze destek olmalıyız. Trabzonspor'umuzu borsadan da kurtarmamız gerekiyor. Bunun için gerekli işlemleri yürütüyoruz'' dedi.

        Konuşmasının ardından Özak'a, 'Bordo-mavi.net'' yönetim kurulu üyesi Cem Kalkışım tarafından ''Rıfat Dedeoğlu Özel Ödülü'' verildi.

        ''Cemil Usta Özel Ödülü''nü Umut Bulut'un aldığı törende, ''yılın en güzel golü'' ödülünü kazanan Barış Memiş ile ''yılın yabancı futbolcusu'' seçilen İbrahima Yattara'nın ödülünü ise onlar adına takım arkadaşları Tayfun Cora aldı.

        Trabzonspor taraftarları tarafından kurulan ilk taraftar sitesi olan ''bordo-mavi.net'' taraftarlar ödülüne layık görülen isimler şöyle:

        Yılın sporcusu: Abdullah Metin (Atıcılık Türkiye rekoru sahibi) Yılın en güzel golü: Barış Memiş (Geçen sezon Denizlispor'a attığı gol) Yılın yerli futbolcusu: Gökdeniz Karadeniz Yılın yabancı futbolcusu: İbrahima Yattara Yılın PAF takım futbolcusu: Göksu Alhas Yılın spor adamı: Adil Turhan (Yıldız takım antrenörü) Yılın futbol yazarları: Serdar Bali ve Mehmet Demirkol Yılın yerel futbol yazarı: Hamza Mısır (Taka Gazetesi) Yılın futbol programı: Stadyum (TRT) Rıfat Dedeoğlu Özel Ödülü: Faruk Nafiz Özak (Bayındırlık ve İskan Bakanı) Cemil Usta Özel Ödülü: Umut Bulut Mehmet Tan Özel Ödülü: Metin Kapıcoğlu (Lig TV) Orhan Kaynar Özel Ödülü: İskender Günen (Sabah) Bordomavi.net Özel Ödülü: İsmail Alkan (bordomavi.net üyesi) A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ