Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Şota Arveladze: "Son dakika gol atabilirdik" - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmada, son dakikada yakaladıkları galibiyet şansını değerlendiremediklerini söyledi.

        Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Gürcü teknik adam, karşılaşmada Sivasspor'un daha çok savunmada kaldığını ve ani ataklarla çıkmaya çalıştığını bildirdi.

        Yaşanan sakatlıklar nedeniyle maçın çok durduğunu ve oyunun soğuduğunu anlatan Arveladze, şu ifadeleri kullandı:

        "Çok tehlikeli pozisyon üretemedik. Rakibimizin ilerideki oyuncuları etkili olmasına rağmen defansif anlamda kötü değildik. Biraz daha pozisyonu ve aksiyonu fazla olan bir maç isterdim. Pozisyonlara girdik ama son paslarda sıkıntı yaşadık. Tabi uzun süreli sakatlardan çıkan oyuncularımız da oynadılar. Bu kolay değil. Son dakika gol atabilirdik ama o şansı değerlendiremedik. Hakemlerden şikayetimiz yok ama biraz daha kolay faul çalıp, kart gösteriyorlar gibi geliyor."

        SERGEN YALÇIN: MEMNUN DÖNÜYORUZ

        Sivasspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise karşılaşmada hem oyun hem de skor olarak istediklerini aldıklarını söyledi.

        Oyuncularını tebrik ettiğini dile getiren Yalçın, şunları kaydetti:

        "Maçın tamamında oyun planına sadık, mücadele gücü yüksek, istediğimizi benimseyen bir oyuncu grubuyla sahadaydık. Kasımpaşa'yı çok iyi analiz etmiştik. Çok tehlikeli oyuncuları var, zor bir takımla oynadık. Özellikle sahasında çok iyi oynayan bir takım. Bir oyun planı yaratmaya çalıştık. Biraz daha geride oynayıp kontra ataklarla çıkmayı, neticesinde pozisyonlar bulup skoru lehimize çeviririz diye düşündük. Çok fazla pozisyon bulduğumuzu söylemek doğru olmaz ama Kasımpaşa'nın da çok fazla pozisyonu yok. İstediğimizi aldık gibi görüntü ortaya çıktı maç sonunda. Bir penaltı pozisyonu var. Oyuncularım 'penaltı ve kırmızı kart' diyorlar. Bugünkü oyundan ve skordan memnun ekip olarak dönüyoruz. Bunu net olarak söyleyebilirim."

        Sergen Yalçın, Sivasspor'da yeni göreve başladığını hatırlatarak, "Önümüzde bir devre arası var. Oyuncularla birbirimizi tanımıyoruz. Sahada bazı sorunlarımız var. Bunları halletmek için biraz zamana ihtiyacımız olacak. Bu devre arası sorunları çözme açısından bizi çok rahatlatacak" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ