Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig EMS Yapı Sivasspor Segen Yalçın Sivaspor, Sivasspor transfer, Sergen Yalçın transfer listesi - EMS Yapı Sivasspor Haberleri
        1

        İşte Sergen Yalçın'ın transfer için istediği 3 Galatasaraylı ve 2 Fenerbahçeli...

        2

        Yekta Kurtuluş
        Galatasaray'da alternatif oyuncu konumunda bulunan Yekta Kurtuluş için hazırlıklara başlayan Sivasspor Yönetimi, sarı-kırmızılı kulüp ile ilk görüşmelere başladı. Sergen Yalçın'ın da ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Yekta Kurtuluş için kiralık formülü düşünülüyor.

        3

        Serdar Kesimal
        Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan ve takımdan ayrılmak istediğini yönetime ileten Serdar Kesimal ile görüşmelere başlayan Sivasspor, her an bir transfer sürprizi daha yapabilir.

        4

        Yasin Öztekin
        Galatasaray'ın elden çıkartmak istediği takımda kalmak isteyen Yasin Öztekin'i de transfer listesine yazan Sergen Yalçın, Sivasspor Yönetimi'nden bu konuda bir istekte bulundu. Yasin'i kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Sivasspor Yönetimi, Galatasaray ile ilk resmi görüşmesini önümüzdeki haffta içerisinde gerçekleştirecek.

        5

        Mehmet Topuz
        Fenerbahçe'de forma şansı bulamayan bir diğer isim olan Mehmet Topuz'u ısrarlı bir şekilde transfer etmek isteyen Sergen Yalçın, Sivasspor Yönetimi'ne bu konuda istekte bulundu.

        6

        Furkan Özçal
        Galatasaray'ın transferi için Karabükspor ile prensip anlaşmasına vardığı Furkan Özçal için Bursaspor'un ardından Sivasspor da resmen devreye girdi. Sergen Yalçın'ın ısrarlı bir şekilde transfer edilmesini istediği Furkan için Sivasspor Yönetimi, Galatasaray'a resmi bir teklif sunacak.

        (Sporx)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ