Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe michal kadlec'in açıklamaları, michal kadlec'ten fb tv'ye açıklamalar, kadlec'in türkiye kupası açıklaması - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin Çek futbolcusu Michal Kadlec, Türkiye Kupası'nın da önemli olduğunu belirterek, "Neden iki kupa almayalım, sonuçta bir kupa bir kupadır" dedi.

        Kadlec, FBTV'de yaptığı açıklamada, hedeflerinin lig şampiyonluğu olduğunu belirterek, "Biz aslında kendi aramızda konuştuğumuzda kupanın da bizim için önemi hakkında konuşuyoruz. Neden iki kupa almayalım, sonuçta bir kupa bir kupadır. Şampiyon olursak gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etme hakkı kazanacağız" diye konuştu.

        Ligin ilk bölümünü lider bitirdiklerini kaydeden Çek oyuncu, "Şu anda lideriz ama henüz hiçbir şey kazanmadık. Ligin ikinci yarısında rakiplerimizle sahamızda oynayacağız. Ancak iç saha maçlarından daha fazla dış saha maçı yapacağız. Deplasman maçları da her zaman zorlu maçlardır" ifadelerini kullandı.

        Michal Kadlec, şu anda her şeyin kendi ellerinde olduğunu dile getirerek, "Bizi ancak biz yenebiliriz, ancak kendi kendimize yapacağımız hatalarla kaybedebiliriz diye düşünüyorum. O yüzden iyi konsantre olup, çalışmalıyız. Umarım tüm iç saha maçlarımızdan galibiyetle ayrılırız. Bir diğer hedefimiz de dış saha maçlarından kayıpsız ayrılmak" değerlendirmesinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ