Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Abdurrahim Albayrak açıklama, Abdurrahim Albayrak Gökhan Zan, Abdurrahim Albayrak Ontivero - Galatasaray Haberleri

        Sarı-kırmızılı takımın devre arası hazırlık kampı ve transfer konularıyla ilgili NTV Spor televizyonuna açıklamalarda bulunan Abdurrahim Albayrak, İtalyan ekibi Juventus'a transferi gündeme gelen ancak takımda kalan Sneijder'le ilgili olarak, "Sneijder yeniden doğdu diyebilirim. Demek ki bazı şeyleri duymak istiyordu" dedi.

        Hollandalı yıldızın, yönetim ve teknik heyetin kendisiyle ilgili düşüncelerini duymak istediğini düşündüğünü diye getiren Albayrak, şunları söyledi:

        "İstediklerini duyduktan sonra kendine geldi. Buradan Hollanda'daki Galatasaraylılara da teşekkür etmek istiyorum. Davul zurnayla babasının evine gitmişler. Sneijder'in takımda kalmasını istemişler. Bunlar onu mutlu eden faktörler. Mutlu olduğunu defalarca söyledi. Türkiye'yi, İstanbul'u, Galatasaray'ı seviyor. Dünyada başka Sneijder de yok. Bir tane var ve o da bizim takımımızda. İkinci devre çok daha farklı bir Sneijder seyredeceğimizi düşünüyorum. Taraftarlarımız hazır olsun."

        "HOCAMIZ UYGUN OLURSA STOPER İSTEDİ AMA GÖRÜNÜRDE O DA YOK"

        Abdurrahim Albayrak, kendileriyle ilgili çok fazla transfer haberi olduğunu ve bazı kulüplerin de isimlerini kullandığını dile getirerek, "Kime inanacağımı ben de şaşırdım. Bundan 2 hafta önce Bursaspor Kulübü' başkanıyla görüştük ve konuyu kapattık. Başka kimseyle de transfer görüşmesi yapmadım" ifadelerini kullanırken, mevcut durumda oyuncu alamayacaklarının altını çizdi.

        Kendilerinin transferden ziyade, kadrolarındaki oyuncu sayısını azaltmak için çaba sarf ettiklerini aktaran sarı-kırmızılı yönetici, "Bunu yaparken niye oyuncu alalım. İhtiyacımız yok ki. Başkanımızın da dediği gibi, tasarruf yapmak için buraya geldik. Transfer yapmayacağız. Hocamız uygun bir stoper olursa istedi ama o da görünürde yok. İçeriden bunu kazanacağız artık. Şu transfer dönemi bitse de yalanlardan kurtulsak. Kimseyle transfer görüşmesi yapmadık, yapmak da istemiyoruz. Ama oyuncularımızdan isteyen varsa gelsin" diye konuştu.

        "GÖKHAN ZAN ISRARLA GİTMEK İSTEMİYOR"

        Bazı oyuncuları takımdan göndermek için çalıştıklarını vurgulayan Albayrak, tecrübeli savunma oyuncusu Gökhan Zan'la ilgili olarak ise sert ifadeler kullandı.

        Gökhan'ın takımdan ayrılmak istemediğini kaydeden Albayrak, şunları söyledi:

        "Gökhan Zan kardeşimiz ısrarla gitmek istemiyor. Bazı demeçleri kulağıma geldiğinde de üzülüyorum. Uzun yıllar takımda kalmış, sakatlıklar geçirmiş ve parasını almış. Bu duyduklarım hoş değil. Bir insan kendisine güvenecek, gidip bir yerde oynayacak. 'Ben yatarak paramı alırım' demek hoş değil. Bunlar beni üzüyor. Asgari ücretle çalışan insanlar bilet, kombine alıyorlar, maç izlemeye geliyorlar. Oynamayan oyuncu için para vermiyorlar. Ben Gökhan kardeşime ricada bulunuyorum. Bir an önce kulüp bulsun, gitsin oynasın. Ne fedakarlık gerekiyorsa yapacağız. Hocamızın raporu doğrultusunda bu oyuncuları göndermek zorundayız. Veysel Sarı kardeşimiz gitti. Galatasaray'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yiğit Gökoğlan'a teşekkür ediyorum. Hiçbir pürüz çıkarmadan gitti. Yine Furkan Özçal kiralık olarak gitti. Asla satmayı düşünmüyoruz. İleride ondan faydalanacağız. Kulübüne para kazandırdı, kendisi de oynayacak ve seneye daha hazır halde gelecek. Biz bunu istiyoruz. Kulübün kasasından da boşuna bara çıkmasın. Gerçekten zor durumda ödemeleri yapıyoruz. Bir de, hiç kadroya girmeyen, her gün ben sakatım diyen insana 1 milyon 100 bin dolar para veriyorsunuz. İnsanın içi yanıyor."

        "ONTİVERO'NUN MENAJERİNİ DİNLEDİKÇE SİNİRLERİM KABARDI"

        Abdurrahim Albayrak, sezon başında Gaziantepspor'a kiralık verilen genç oyuncu Lucas Ontivero'nun menajeriyle yeni yaptığı görüşmeden bahsederken, oldukça sinirlendiğini vurguladı.

        "Gerçekten çok sinirliyim. Gaziantepspor'da kiralık oynuyordu, bırakmışlar. Menajeri buraya geldi. Adamı dinledikçe sinirlerim kabardı" ifadelerini kullanan sarı-kırmızılı yönetici, "Bu oyuncunun nasıl alındığını anlattı. Kulübün dolaylı yollarla 1 lirasını yiyene, beddua etmek istemiyorum ama çok ağır beddua edeceğim. Bu kulübün kimse 1 lirasını yemeye kalkmasın. 'Ben Mancini'nin çok samimi arkadaşıydım. Onunla konuştum ve buraya verdim' diyor menajeri. 'Utanmadın mı hiç? Kulübün 2 milyon avrosunu almışsınız bunun için' dedim. 'Ne yapayım, almasaydılar. Ben zorla vermedim ya' diyor. İnsan gerçekten üzülüyor" diyerek sözlerinin tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ