Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Koray Günter’in geri dönmesiyle birlikte, takımdaki taşlar yerine oturmaya başladı - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        Galatasaray’da Rizespor maçı öncesi, sakatlığı geçen genç gurbetçi stoper Koray Günter’in geri dönmesiyle birlikte, takımdaki taşlar yerine oturmaya başladı. Hazırlık maçında sakatlanan Koray’ın iyileşerek oynayacak duruma gelmesiyle yüzü gülen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, bugün oynanacak Çaykur Rize maçında savunmanın göbeğinde Koray-Hakan Balta ikilisini sahaya sürmeye karar verdi. Böylece Diyarbakır BŞB ile oynanan ve 2-0 kaybedilen Ziraat Türkiye Kupası maçında stoper olarak görev yapan Felipe Melo da yeniden orta sahaya çekilecek.

        SAVUNMADA ARATIYOR ORTADA ARANIYOR!

        Brezilyalı yıldızın zorunlu olarak stoper oynadığı maçlarda iyi niyetle mücadele etmesine rağmen yaptığı kritik kademe ve hamle hataları endişe yaratıyor. Aynı zamanda sambacının mevkisi olan ön liberoda görev almadığı maçlarda Galatasaray orta sahada büyük sıkıntı yaşıyor. Sarı-Kırmızılı takım, bugüne kadar Felipe Melo’suz çıktığı 29 Süper Lig maçında tam 34 puan yitirmişti.

        GÜNTER'LE 6 MAÇIN 2'Sİ KAZANILDI

        Cimbom, Koray Günter’in 90 dakika oynadığı maçları kazanmakta sıkıntı yaşadı. Günter’le bu sezon ligde sadece Karabük’ü 2-1’le geçen G.Saray, Başakşehir’e 4-0, Trabzon’a 3-0 teslim oldu. Kupada ise Diyarbakır BŞB’yi deplasmanda 4-1 mağlup etti. Genç stoperin geçen sezon 90 dakika şans bulduğu iki maçta G.Saray, ligde Sivas’a 2-1 yenilirken kupada Antalya ile golsüz berabere kalmıştı.

        BUNU OKUMADAN MAÇA GİTMEYİN!

        Çaykur Rize maçı için saat 16.30 ile 22.00 saatleri arasında Seyrantepe Metro istasyonuyla stat arasında bulunan tünelin yaya trafiğine açık olacağı açıklandı. Metro seferleri Sanayi Mahallesi istasyonuna kadar devam edecek. Taraftarların stada ulaşımı 25 İETT otobüsüyle ücretsiz olarak sağlanacak. Ayrıca çıkışta saat 20.30 itibariyle açık otoparktan İETT otobüsleriyle Mecidiyeköy’e ücretsiz tek gidiş seferleri koyulacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ