Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Trabzonspor, Fenerbahçe şampiyonluk - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Spor Toto Süper Lig’deki son 7 maçını kazanan fakat Trabzonspor ile kendi sahasında 0-0 berabere kalarak seriyi kaybeden Fenerbahçe’de maç sonunda hem üzüntü hem de hırs vardı. Sarı-Lacivertli camia bir yandan kaçan 2 puana yanarken bir yandan da ortaya koyulan oyunla mest oldu. Başkan Aziz Yıldırım, maç sonunda telefonuna sarıldı. İsmail Kartal ve futbolculara tebriklerini ileten Yıldırım, “Çok güzel oynadınız. Kimse moralini bozmasın. Hepinize güveniyorum. Şampiyon olacağız” dedi. Bu telefon herkesin moralini yükseltti. Ayrıca yöneticiler de maç sonunda tam kadro, basın mensuplarının karşısına geçmeden önce soyunma odasına uğradı. Futbolcuları ve teknik heyeti tek tek tebrik eden F.Bahçe Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu herkes adına, “Bu akşam başımız dik stattan ayrılıyoruz. Bazen top istemez. Çok iyi bir oyun ortaya koydunuz, rakibi ezdiniz ama gol gelmedi. Böyle oynarsak goller de gelir şampiyonluk da” diyerek oyunculara morallerini bozmamalarını tembihledi.

        'HER ŞEYİ YAPTIK'

        Teknik direktör İsmail Kartal da ortaya koyulan oyundan memnundu. Kartal da oyuncularına, “Maçtan önce çalıştığımız her şeyi uyguladık. Rakibimizi çok iyi analiz ettik ve tamamen kitledik. İstediğimiz bir çok şeyi sahaya yansıttık ve sayısız pozisyona girdik. Tek eksik goldü. Buna da çalışacağız. Şimdi moralinizi bozmanızı istemiyorum. Böyle oynamaya devam ettiğimiz sürece şampiyonluk hedefinden kimse bizi saptıramaz” şeklinde konuştu.

        'MORAL BOZMAK YOK'

        Berabere biten Trabzonspor maçı sonrasında Fenerbahçe’nin soyunma odasında futbolcuların ağzını bıçak açmıyordu ve moraler çok bozuktu. Fakat burada devreye başta Emre olmak üzere kaptanlar girdi. Arkadaşlarına “Moral bozmak yok” diye seslenen kaptanlar, “Geçen yıl da böyle maçlar oynadık. Bazen top o çizgiyi geçmiyor. Biz bu şekilde oynamaya devam edeceğiz ve şampiyon olacağız. Herkes bu şekilde özverili oynamaya devam etsin” diyerek teselli ettiler.

        YÖNETİME GÖRE PUAN KAYBININ NEDENLERİ

        1- Hakem penaltıyı vermedi. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu o açıklamayı yapmasaydı Bülent Yıldırım penaltıyı verirdi.

        2- Emenike hala güçsüz. Verilen fırsatları değerlendiremiyor. Artık top İsmail Kartal’da. PAF takımından oyuncular bu golleri kaçırmaz.

        3- Alper Potuk’un müsait durumda sol tarafında Diego ve Mehmet Topal varken şut atmayı tercih etmesi takımı golden etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ