Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt, Gaziantepspor karşısında alınan 5-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt, Gaziantepspor karşısında alınan 5-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

        Gaziantepspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade eden Kuyt, "Takım halinde göstermiş olduğumuz performanstan dolayı çok memnunum. Bizim için çok rahat bir maç olmadı, gerçekten. İlk yarıda bizim savunma yaptığımız alanda zemin gerçekten çok kötüydü ve uzun top oynamaya çalıştık, böyle oynamamız bize bazı sorunlar açtı. Gol yememe konusunda da biraz şanslıydık. İkinci yarıda çok daha iyiydik ve zemin avantajını da kullandık, çok güzel goller attık. Bu takım 3 yıldır beraber oynuyor ve her geçen gün de kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz. Son derece organize oynuyoruz ve en önemlisi de kalemizde gol görmüyoruz. Takımın ileri bölgesinde herkes skor üretebilecek durumda, bu bizim için çok bir avantaj" dedi.

        Fenerbahçe'nin Senegalli oyuncusu Moussa Sow, Gaziantepspor'a karşı 2 gol attığı mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu.

        İŞTE SOW'UN SÖZLERİ...

        "Doğrusunu söylemek gerekirse, Gaziantepspor'un 2-3 net pozisyonu oldu ve gol bulabilirlerdi kalemizde. Allah'a şükür yakaladıkları fırsatları değerlendiremediler. Sonrasında gelen 4 gol ile de oyunun tadını çıkarmaya çalıştık."

        PERFORMANSININ YÜKSELİŞİ...

        "Kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Afrika Kupası'nda istekliydim. Hala burada olduğumu ve güçlü olduğumu göstermek istiyordum. Milli takımda çok iyi bir kamp süreci geçirdim ve çok istekliydim. Fenerbahçe ile 2. yarıya hazırlanamamama rağmen orada çok iyi çalıştım. Biliyorum ki ben Fenerbahçe'nin önemli bir oyuncusuyum ve katkı yapmak zorunda olan bir oyuncuyum. Ligin ilk yarısını unutturmak ve beni seven insanları mutlu etmek istiyordum. Umarım sezon sonuna kadar performasımız böyle devam eder ve şampiyonluğa ulaşıyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ