Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Süper Lig’de yenilmezlik serisini 14 maça çıkardı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Süper Lig’de yenilmezlik serisini 14 maça çıkardı... Son olarak 6. haftada Galatasaray’a 2-1 kaybeden Kanarya’nın, o gün bugündür bileği bükülmedi. İsmail Kartal’ın öğrencileri, ayrıca deplasmanda oynadığı son 11 resmi maçta da mağlubiyet yüzü görmedi. Sarı-Lacivertliler, ligdeki son 5 dış saha maçını kazandı.

        SON 10 YILIN EN SAĞLAMI

        Ligde son 7 maçta sadece 1 gol yiyen Kanarya; 20. haftalar itibarıyla son 10 yılın en iyi dönemini yakaladı. Bu süreçte bir tek Karabük'e engel olamayan F.Bahçe; Erciyes, Mersin, Başakşehir, Kasımpaşa, Trabzon ve Gaziantep'e karşı kalesini gole kapadı.

        BAKLAVACI EMENİKE!

        Kadıköy'de taklacı, Antep'te baklavacı... F.Bahçeli Emenike, G.Antep’e karşı çok farklı bir grafik çiziyor... Sezon genelinde zaman zaman çok eleştirilen Nijeryalı yıldız, dün gece Kanarya’nın ilk golünü ağlara yolladı. Sarı-Lacivertli forma altında geçen sezon G.Antep’e karşı her iki maçta da 2’şer gol atan Emenike, Kırmızı-Siyahlı ekibe son iki sezonda 5. golünü kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ