Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, Balıkesirspor maçında takımının çabuk sonuca gitmesini istedi - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        Prandelli gittikten sonra Galatasaray'da hücum anlamında gözle görülür bir değişim yaşanmıştı. Özellikle önde uyguladığı maçlarda hemen sonuca ulaşan Aslan, bunun son örneğini Türkiye Kupası'ndaki Torku Konya maçında sergilemişti. Öğrencilerine bu felsefeyi aşılamaya çalışan teknik patron Hamza Hamzaoğlu, Balıkesir maçını hedef gösterdi. Başarılı hoca, takımla yaptığı maç toplantısında da bu konuya dikkat çekti. "Taraftarlara güzel bir gün yaşatalım" diyen Hamzaoğlu, öğrencilerinden maça hızlı başlamalarını ve ilk yarım saatte işi bitirmelerini istedi. Daha çok kontrataklarla gol arayan Bak-Kes'i kendi yarı alanına hapsetmeyi planlayan genç hocanın bu anlamdaki en büyük kozu Burak ve Umut olacak. Sakatlıktan dönen Kral, yine 10 numara mevkisinde gizli forvet olarak görev alacak. Burak ve Umut, ilk düdükten itibaren pres yaparak rakibi bunaltacak. Solda Sneijder, sağda Emre adrese teslim ortalarla Galatasaray'ın ikili forvetini golle buluşturacak.

        SNEİPER'A 'VUR' EMRİ

        Türkiye Kupası'ndaki Torku Konya karşılaşmasında gözlerin pasını silen ve birbirinden güzel iki gol atan Wesley Snijder'ın şimdiki hedefi Balıkesir... Oynadığı futbolla herkesi mest eden Hollandalı, Sarı-Kırmızılı taraftarlara bir kez daha 'resital' sunmayı hedefliyor. İdmanlardaki istekli görüntüsü ile teknik heyetin yüzünü güldüren Sniper'ın teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı görüşmede, "Bu maçta da gol atmayı çok istiyorum" dediği öğrenildi. Uzaktan attığı şutlarla rakip kalecileri avlayan Sneijder, bugünkü mücadelede de ustalığını konuşturacak. Hamza Hoca'nın da Hollandalı yıldıza "Kaleyi gördüğün anda şut çek" talimatını verdiği belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ