Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım Gaziantepspor maçından sonra soyunma odasına inerek futbolculara böyle oynamaya devam edin dedi - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Son yenilgisini 6. haftada alan ve o gün bugündür vites arttırarak yoluna devam eden Fenerbahçe’de camianın her kısmında keyifler yerinde. Geçtiğimiz hafta Trabzonspor’a kendi sahasında takılmasına rağmen oynadığı oyunla tüm otoritelerden tam not alan Kanarya, bu maçı 5-0’lık Gaziantepspor galibiyetiyle puan anlamında da telafi etti. Bu maçta uzun zaman sonra cezası biten başkan Aziz Yıldırım da takıma eşlik etti. Kaptanların kararıyla Gaziantep’e kadroda olmayanlar, sakatlar, cezalılar kısaca tüm takım birlikte giderken bu durum başkan Yıldırım’ı bir hayli memnun etti. Gelen farklı galibiyetle iyice mest olan başkan maç sonunda soyunma odasına indi ve futbolcuları tek tek tebrik etti.

        FUTBOLCULARDAN BAŞKANA ALKIŞ

        Başkan Aziz Yıldırım daha sonra futbolculara seslenirken, “İyi bir oyun ortaya koyup kazandınız. Hepinizi tebrik ediyorum. Sow’u ayrıca kutluyorum. Takımdaki arkadaşlık, birlik, beraberlik çok güzel. Siz zaten bu ligin en iyi takımısınız. Bu havayı devam ettirirseniz, böyle oynamaya devam ederseniz sizi kimse engelleyemez. Sene sonu şampiyon oluruz” ifadelerini kullandı. Bu sözlerin üzerine tüm soyunma odasında alkış tufanı koparken, başkan birçok futbolcuyla sohbet etti ve şakalaştı. İsmail Kartal ile de kısa bir görüşme gerçekleştiren başkan Yıldırım, takımın performansının çok iyi olduğunu ifade edip, başarılı teknik adamı da tebrik etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ