Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor PTT 1. Lig'de devre arası alacakları ödenmeyen 25 oyuncusu takımdan ayrılan Orduspor, maçlara çıktığı genç oyuncularıyla puan toplamaya başladı - Futbol Haberleri

        PTT 1. Lig'de devre arası alacakları ödenmeyen 25 oyuncusu takımdan ayrılan Orduspor, maçlara çıktığı genç oyuncularıyla puan toplamaya başladı.

        Lig'de sezonun ilk yarısını topladığı 7 puanla son sırada tamamlayan Orduspor, ligin ikinci yarısında 21 yaş altı oyunculardan kurulu kadroyla çıktıkları Antalyaspor maçını 2-1 kazanırken, Adanaspor karşısında ise 0-0 berabere kaldı.

        Orduspor Kulübü İdari Menajeri Selim Şener, "Yaşları 16 ile 20 arasında değişen genç oyuncularımızla puan toplamaya başladık. Bu büyük mutluluk verici" dedi.

        Genç oyuncularına çok güvendiklerini ve bu oyuncuların da güvenlerini boşa çıkartmadığını belirten Şener, "İnşallah bu çocuklarımız daha iyi olacak. Daha çok çalışarak çok iyi yerlere gelecek" diye konuştu.

        "Genç futbolcularımıza iyi ki güvenmişiz" diyen Şener, Orduspor'un kurtuluşunun genç futbolcuların elinde olduğunu söyledi.

        Futbolcularının, genç oyunculara şans verildiği taktirde neler yapabileceğini herkese gösterdiğinin altını çizen Şener, "Takımımızın tamamı Ordulu ve PAF takımdan A takıma yükselen kadrodan oluşuyor. Yaklaşık 30 oyuncumuz profesyonel oldu. Şimdi onlar altyapıdaki kardeşlerine ağabeylik yapıyor. Bizler onlara bir şans verdik. Onlar da bu şansı en iyi şekilde değerlendiriyor. Biz inanıyoruz ki bu çocuklarımız ilerleyen yıllarda çok iyi yerlerde olacak. Biz hepsiyle gurur duyuyoruz" ifadesini kullandı.

        Lig'in sonuna kadar direneceklerini vurgulayan Şener, Orduluların gençlerine sahip çıktığını, bu anlamda bütün Ordululara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ