Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Balıkesirspor Balıkesirspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, Galatasaray yenilgisinin ardından açıklamalarda bulundu - Futbol Haberleri

        Türk Telekom Arena'daki müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında Özdeş, "Galatasaray, belki de hiç pozisyona girmeden, ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Alt sıra takımlarının kaybettiği haftada buradan puan çıkarmak istiyorduk ancak bir anda skor 3-0 oldu" dedi.

        Devre arasında oyuncularına, ligde kalmaya çalışan bir ekip olarak ikinci yarıda ortaya koyacakları mücadelenin kendileri için bir referans olacağını söylediğini aktaran Özdeş, "İkinci yarı bu anlayışla oynamalarını, golü aramalarını istedim. Oyuncularımı mücadelelerinden ötürü kutluyorum. Sonuna kadar gol atmak için uğraştık" diye konuştu.

        Maçın hakemi Mustafa İlker Coşkun'u da eleştiren Özdeş, Melo'ya ikinci sarı kartı gösteremediğini, kendi oyuncuları Aykut Çeviker'in sarı kartı ile Eray Ataseven'in kırmızı kartının ise ağır olduğunu savundu.

        Özdeş, Mersin'de öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın acısını içlerinde hissettiklerini belirterek, "Bu hafta sonu oldukça üzücü başladı ve bitti. Ülkemizi yasa boğan çirkin saldırıda hayatını kaybeden Özgecan kardeşime rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Böyle bir olayın tekrarlanmamasını temenni ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ