Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol HTSPOR Yazarı Bülent Yavuz, Sivasspor - Galatasaray maçındaki pozisyonları yorumladı - Futbol Haberleri

        HTSPOR.COM / Bülent YAVUZ

        Galatasaray, buz gibi havada kabul edelim ki oynadığı sıcak futbolla hem 3 puanı aldı hem de İstanbul'a lider dönüyor. Sivasspor, Sergen Yalçın yönetiminde çok iyi bir çıkış yakalamıştı. Oyunun son bölümlerinde Galatasaray savunmasını sıkıştırdı ama beraberlik golünü atamadı.

        Hakem Hüseyin Göçek, maçın tamamına baktığımız zaman her iki takım lehine ve alehine ne gördüyse onu çalmaya çalıştı. Görevini son derece iyi yaparak başarılı bir maç çıkardı. Birinci devrenin sonlarına doğru Olcan'ın rakibine yaptığı faul tartışmasız açık ve net fauldü. Galatasaraylı oyuncuların lüzumsuz ve aşırı itirazları hiç şık değildi. Özellikle Muslera'nın yardımcı hakeme doğru topu fırlatması, Muslera centilmeliğine hiç yakışmadı. Müsabakada tartışılabilir sadece 1 pozisyon vardı. Galatasaray ceza alanı içerisinde Koray Günter'in, topu koluyla düzeltip kontrol etmesi kanaatimce penaltı olmalıydı. Ama hakem yakındı ve oyunu devam ettirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ