Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli futbolcular: "Galatasaraylılar Kadıköy'e yine yatmaya gelmişler" - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Sırat köprüsünü andıran bir maçtı Fenerbahçe için. Galatasaray, Kadıköy’e 4 puan önde gelmiş, Sarı-Lacivertliler son haftalarda sürpriz puan kayıplarıyla şampiyonluk yarışında riskli bir noktaya gerilemiş, birçok ismin diken üzerinde olduğu bir karşılaşmaydı. Fakat Fenerbahçe “Kadıköy geleneğine” zeval getirmedi ve derbiden zaferle çıktı. Rakiplerine “Bensiz şampiyonluk yarışı olur mu!” mesajı gönderdi. Fenerbahçe’ye zaferi getiren ise ikinci yarıdaki müthiş baskı oldu. İlk yarıdaki tutukluğu tamamen üstünden atan Kanarya’nın sırrı ise soyunma odasındaki ateşli ortamdı. Futbolcular ilk yarı bittiğinde soluğu hakemin yanında almıştı. Bu yarıya sadece 1 dakika uzatma eklenmesi oyuncuları çileden çıkarırken, soyunma odasının yolunu tutan Fenerbahçeliler bir hayli öfkeliydi.

        ‘MAÇI RESMEN 10 DAKİKA EKSİK OYNUYORUZ’

        Soyunma odasında futbolcular, “Kadıköy’e gelen her takım aynı şeyi yapıyor. Sürekli vakit geçirip oyunu soğutuyorlar. Galatasaray da aynısını yapıyor. Maçı resmen 10 dakika eksik oynuyoruz. Muslera her autta zaman geçiriyor. Frikiği 4 dakikada atabildik. Her duran topta zaman çalıyorlar. Buraya resmen yatmaya gelmişler. Hakem de buna izin veriyor” ifadelerini kullandı. Bu durum futbolcuları bir hayli motive ederken, “Haydi beyler bu sefer buna izin vermeyeceğiz. Öyle bir oynayalım ki zaman geçirmeye fırsat bulamasınlar” sözleri galibiyeti getiren ikinci yarıdaki performansı ortaya çıkardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ