Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor Orduspor YGS sebebiyle maç erteleme istedi - Futbol Haberleri

        PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da yapılan antrenmanın ardından basın toplantısı düzenleyen teknik direktör Hüseyin Özcan, Orduspor olarak sancılı bir süreçten geçtiklerini ancak tüm sıkıntılara rağmen yılmadan çalıştıklarını söyledi.

        "Önemli olan bu sıkıntılardan geri atmadan cesurca hedefe yürümek" diyen Özcan, "Eğer ben burada geriye adım atar ve adımlarımı yavaşlatırsam kaybeden Orduspor olur ve kaybeden genç oyuncular olur" ifadesini kullandı.

        Orduspor'a gelirken bütün zorlukları bilerek geldiğini anlatan Özcan, son haftalarda alınan farklı mağlubiyetlerin ardından hiç istifayı düşünmediğini, istifasının da çözüm olmayacağını belirtti.

        Yönetimin kendisini bırakana kadar Orduspor'a hizmet etmeye devam edeceğini kaydeden Özcan, "Karanlık günler yaşıyoruz ama inşallah bir gün aydınlık günler de gelecektir. Biz bu günleri sabırsızlıkla bekliyoruz" diye konuştu.

        "12 FUTBOLCUMUZ YGS'YE GİRECEK"

        Özcan, pazar günü üniversite sınavının olduğunu ve 12 oyuncularının sınava girmek zorunda kaldığını, bu nedenle maçın gününü ya da saatini değiştirmek için Federasyona başvuruda bulunduklarını sözlerine ekledi.

        "HER MAÇ BİZE TECRÜBE KAZANDIRIYOR"

        Osmanlıspor maçına da değinen Özcan, her maça olduğu gibi bu maça da kazanmak için çıkacaklarını belirterek, "Osmanlıspor maçı bizim için hem deneyim maçı olacak hem de kazanım maçı olacak. Sahadaki her skorun bedeli bana aittir. Göğüslemek bana düşer ama biz kimlerle oynadığımız ve hangi ligde oynadığımızı da biliyoruz. Her maç bize tecrübe kazandırıyor. Aynı zamanda eksiklerimizi gidermek için bir ayna olacaktır" dedi.

        Genç futbolcularının oyun anlamında mesafe katettiğinin altını çizen Özcan, "İnanıyorum ki ilerleyen haftalarda bunlar skora da yansıyacak. Biz yine sürpriz peşinde olacağız, sahaya kazanmak için çıkacağız. Oyuncularımız sahaya çıkarken büyük bir kazanma arzusuyla üzerine giymiş olduğu o formayı taşıma onuru ve gururuyla sahaya çıkıyor. Osmanlıspor maçı da bunlardan birisi olacak" diye konuştu.

        (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ