Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Bayer Leverkusen'i penaltılar sonucu eleyen Atletico Madrid'in Türk yıldızı Arda Turan, maç sonrası açıklamalarda bulundu - Futbol Haberleri

        Bayer Leverkusen'i penaltılar sonucu eleyen Atletico Madrid'in Türk yıldızı Arda Turan, maç sonrası NTV Spor'a telefonla bir bağlantı gerçekleştirdi ve görüşlerini paylaştı. İşte Arda'nın açıklamaları:

        "Aslında düşündüğümüz gibi bir tur oldu. Biz bize karşı topla oynayan takımlara karşı daha güçlüyüz. İlk maçta 1-0 yenildiğimiz için daha sıkıntılıydık. Bir gol yeseniz 3 atmanız lazım. Daha sakin oynadık. Golü bulduk ve penaltılara gittik. Gol yemeden oynamak bizim için önemliydi. Bunu başardık ve sakin oynadık."

        "İLK OLARAK ÖMER VE HAKAN'I KUTLADIM"

        "Ömer ve Hakan kardeşim penaltı kaçırdı. Bir de Kiessling kaçırdı. Onları da tebrik ediyorum. Buralarda görmek büyük gurur ve başarı. Onlara da söyledim. Umarım daha iyi yerlere gelirler. İlk olarak ikisinin de yanına gittim ve tebrik ettim. Onlar benim kardeşlerim. Buralarda böyle şeyler olur. Önemli olan bu seviyede oyuncularımızın bulunmadı. Tebrik ettim onları ama turu geçtiğimiz için çok mutluyum."

        "OYUNUMUZ SEVİLMEYEBİLİR AMA..."

        "Vicente Calderon'da yine büyük bir başarı gösterdik. Eksiklerimiz var ama mücadeleyi sürdürüyoruz. Topu ayağında çok tutan bir takım değiliz. Bu benim için zor bir durum. Çünkü sürekli uzun topları kovalayan ve ikinci topları almaya giden bir oyuna adapte oluyorum. Bu oyunu beğenmeyenler olabilir. Ama biz takım olarak oynamayı seviyoruz. Bizim oyunumuz bu. Futboldan anlamayanlar bu durumu pek bilmezler. Ben ailem ve ülkemi en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum."

        DIEGO VE SOSA SÖZLERİ...

        "7 tane oyuncu kaybettik. Bizim için Sosa ve Diego Ribas önemliydi. Rotasyonun oyuncularıyla çünkü. 3-4 sene oldu ve çok fazla koşan bir takımız. Ara ara düşüş olacaktır ama yolumuza devam ediyoruz. Umarım bir final daha yaparız."

        MİLLİ TAKIM VE HOLLANDA

        Öte yandan, A Milli Futbol Takımı'nın gelecek hafta Hollanda ile oynayacağı maç ile ilgili yöneltilen sorulara Arda, "Hayırlısı olur inşallah elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Ben Hollanda maçında cezalıyım arkadaşlarım en iyisini yapacaktır. Onlar için dua edeceğim" derken, Hakan da "Tabii ki heyecanlıyım. Geri dönmek beni çok sevindiriyor. Takım arkadaşlarımı, abilerimi yine görmek güzel tabii ki. Onları çok özledim. İnşallah Hollanda'ya karşı çok güzel şeyler yaşarız. Galibiyet alırsak çok mutlu oluruz" cevabını verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ