Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Ahmet Hamdi Çamlı'dan Aziz Yıldırım'a sert yanıt - Fenerbahçe Haberleri

        Türk sporundaki sorunların gündeme geldiği kahvaltıda İBB Spor Kulübü'nün başarıları ve gelecekteki hedefleri hakkında da açıklamalarda bulunan Ahmet Hamdi Çamlı, söze 18 Mart Çanakkale Zaferi ile başladı.

        Çamlı, Medeniyet insanı olarak hep birlikte verdiğimiz en son mücadelenin 100. yıl dönümü. Bu bahaneyle tekrar Çanakkale Zaferi'ni hayırla yad ediyoruz. Oradaki kınalı kuzularımızı hayırla yad ediyoruz ve hatırlıyoruz ifadelerini kullandı.

        22 BRANŞTA 40 BİNE YAKIN LİSANSLI SPORCU

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin dünyanın en büyük spor kulübü olduğunu ifade den Çamlı, Büyüklüğünü test edeceğimiz bazı kriterler olması lazım. Ne kadar branşta ne kadar sporcuya ne kadar hizmet ediyor. 22 branşta 40 bine yakın lisanslı sporcumuzla dünyanın en büyük spor kulübü olma özelliğini taşıdığımızı zannediyorum. Arkadaşlarımızın da bu hakkı teslim edeceğine inanıyorum. Ayrıca milli takımlara da en çok sporcu veren spor kulübüyüz dedi.

        2016 Olimpiyatları ile ilgili de konuşan Çamlı, Bizim olimpiyatlara aday 44 tane sporcumuz var. İnşallah 2016 Olimpiyatları'nda ülkemize en çok madalyayı bizim kulübümüz kazandıracak ifadelerini kullandı.

        "AZİZ YILDIRIM GİTSİN İSTİHAREYE YATSIN"

        Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın daha önce ifade ettiği 'belediyeler spordan çekilmeli' sözlerinin sorulması üzerine açıklamalarda bulunan Ahmet Hamdi Çamlı, Kulüp başkanları ona karar veremez. Biz burada milletimize hizmet ediyoruz. Aziz Yıldırım onu diyeceğine gitsin bir eve istihareye yatsın, 'İstanbul Büyükşehir Spor Kulübü spordan çekilirse ne olur' diye. Ondan sonra da sabah toplantı yapsın, 'Belediyeler spordan çekilsin' veya 'devam etsin' desin. Onu Aziz Yıldırım'a bırakalım dedi.

        Düzenlenen toplantının ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ahmet Hamdi Çamlı, basın mensuplarına tesisleri gezdirdi.

        (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ