Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya İspanya La Liga'nın 28. haftasında Barcelona ile Real Madrid karşılaşıyor - Futbol Haberleri

        İspanya La Liga'nın 28. hafta maçında Camp Nou'da Barcelona, Real Madrid'i ağırladı. Nefes kesen bir mücadeleye sahne olan karşılaşmanın 12. dakikasında Ronaldo'nun şutu direkten döndü.

        19. dakikada ise Barcelona'da kazanılan serbest vuruşta Messi topun başına geçti. Arjantinli yıldızın ortasında topa iyi yükselen Mathieu topu filelere gönderdi: 1-0. Real Madrid'de bu gole yanıt 32. dakikada Ronaldo'dan geldi. Ceza alanı içinde Benzema'nın topuk pasında topla buluşan Ronaldo kalecinin solundan topu ağlarla buluşturdu: 1-1.

        40. dakikada ise hakem Real Madrid aleyhine bariz bir hataya imza attı. Kroos'un ortasında Ronaldo topu kafayla arka direkteki Bale ile buluşturdu. Gallerli yıldızın vuruşunda top filelere gitti ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti. Ancak bu pozisyonda Bale rakip oyuncunun 1,5 metre kadar gerisinde yer alıyordu.

        Dakikalar 56'yı gösterdiğinde ise ceza sahasında topla buluşan Luis Suarez iyi bir vuruşla topu filelere gönderdi: 2-1. Kalan dakikalarda Real Madridli oyuncular beraberlik golünü bulmak için çok uğraştılar ancak Barça savunması hata yapmadı ve Katalan temsilcisi sahadan 2-1 galip ayrılarak Real Madrid ile puan farkını 4'e çıkardı.

        HAKEMDEN BÜYÜK HATA

        Barcelona ile Real Madrid arasında oynanan maça hakem Antonio Mateu Lahoz’un yaptığı büyük hata damga vurdu. Karşılaşmanın 39. dakikasında Ronaldo’nun kafa pasında Bale topu ağlara yollamış fakat hakem ofsayt gerekçesi ile golü vermemişti. Ancak pozisyonda Galli yıldızın 1.5 metre geride olduğu olduğu tespit edildi. Maç sonu Real Madrid cephesi hakemin kararını sert bir şekilde eleştirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ