Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir İstanbul Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı açıklama - Rams Başakşehir Haberleri

        Fatih Terim Stadı'nda Beşiktaş ile karşılaşan Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

        İşte Avcı'nın sözleri:

        "Fenerbahçe'ye tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Futbol ailesi olarak yeniden kenetlenip birlik beraberliği yakalayacağız."

        "Beşiktaş'ı analiz ettiğimizde baskılı başlayacaklarını biliyorduk. Bu durumda Bir an önce Mossoro'yu bulmamız lazımdı. Biz de o baskıda bekimizi açığa çıkarıp topu oraya göndererek oyunu açtık. Yalnızca 40. dakikada net bir pozisyon verdik. Rakip kadar şut attık. İkinci yarıda yeniden hamleler yaptık ve kazanabilecek şanslar yakaladık."

        "Kendi sahamızda ama deplasmanda oynadık. 4. sıradayız. Avrupa yarışında bulunmak keyifli. Beşiktaş'a bundan sonra başarılar diliyorum."

        Avcı, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ı iyi analiz ettiklerini ve doğru uyguladıklarını vurgulayarak, "Beşiktaş'ın 40. dakikada Sosa ile pozisyonu var. Rakip kadar şut attık, pozisyona girdik. Deplasman gözüken, önemli ve sahada düzeni olan takıma karşı, dengeli oynamak, bir puan almak ve Avrupa yolunda rakipler puan kaybetmişken dördüncü olmak önemliydi" dedi.

        Beşiktaşlı oyuncuların penaltı itirazına değinen Abdullah Avcı, "Pozisyonu içeride gördüm. Yalçın'ın eline çarpan top bana göre penaltı değil. Ona bakarsanız iki de sarı kart var" ifadelerini kullandı.

        Siyah-beyazlı taraftarların kendisine yönelik tepkisine değinen tecrübeli teknik adam, "Sürü psikolojisi. Beşiktaş ailesi içinde çok dostum var, hayatı paylaştığım insanlar var. Küfür de yok. Alıştım, normal karşılıyorum" diye konuştu.

        Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırının takımdaki yabancı oyuncuları nasıl etkilediği konusunda Avcı, şunları söyledi:

        "Özellikle futbol ailesi içinde çok olumsuzluklardan canımız sıkılıyor. Bazen antrenmana çıkacak enerjimiz olmuyor. Bu bir tutku, bu bir aşk. Ailenin içindekiler de olumsuzluğu olumluya çevirecektir. Oyunculardan olumsuz bir şey gelmedi. Yurt dışındaki algı kötü oldu. Umarım değişir."

        Silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe Kulübü'ne "geçmiş olsun" dileklerinde bulunan Abdullah Avcı, uluslararası alanda başarı kazanan Eczacıbaşı VitrA ve VakıfBank voleybol takımlarıyla, Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımı'nı kutladı.

        Avcı, PTT 1. Lig ekiplerinden Altınordu'yu da yakından takip ettiğini ve ortaya koyduğu organizasyonla güzel şeyler yaptıklarını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ