Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kiraya gönderdiği oyuncuların performansları - Galatasaray Haberleri
        1

        GALATASARAY
        DANY NOUNKEU - EVİAN

        Yabancı sınırından dolayı Galatasaray'ın sezon başında Granada'ya gönderdiği Nounkeu, sezonun ikinci yarısında Fransa Ligue 1 ekibi Evian'a kiralandı. Dany burada 9 maçta sahaya çıkarken, 1 kez de gol sevinci yaşadı. 28 yaşındaki oyuncu sahaya çıktığı tüm maçlarda 90 dakika sahada kaldı.

        2

        LUCAS ONTIVERO - HONVED
        Galatasaray'ın Mancini döneminde kadrosuna kattığı Ontivero bu sezon başında Gaziantepspor'a kiraya verilmişti. Burada şans bulamayan Arjantinli oyuncu devre arasında Macaristan'ın Honved takımına gönderildi. Ancak oyuncu burada da forma yüzü görmedi.

        3

        FURKAN ÖZÇAL - KARABÜKSPOR
        Genç oyuncu geçen sezon olduğu gibi bu sezonda Karabük'e kiralandı. 7 maçta görev yapan Furkan, 1 gol 1 asist yaptı. Furkan'ın attığı tek gol de bonservisini elinde bulunduran Galatasaray'a karşı.

        4

        SERCAN YILDIRIM - BALIKESİRSPOR
        Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Balıkesirspor'un en önemli oyuncularından olan Sercan, 23'ü ilk 11 olmak üzere 24 maça çıktı. Genç oyuncu bu maçlarda 5 gol 6 asistlk performans sergiledi.

        5

        NORDİN AMRABAT - MALAGA
        Galatasaray'dan kiraya gönderilmesi hala tartışılan Amrabat, İspanya'da iyi bir görüntü sergiliyor. 12'si ilk 11 olmak üzere 23 maça çıkan Faslı oyuncu takımına 5 gol 3 asistlik bir katkı sundu. Gelecek sezon Süper Lig'deki yeni yabancı kuralından dolayı kadroya dönecek isimlerin başında geliyor.

        6

        SALİH DURSUN - TRABZONSPOR
        Galatasaray'dan Olcan Adın'a karşılık Trabzonspor'a satın alma opsiyonuyla gönderilen Salih Dursun, 12'si ilk 11'de olmak üzere 16 maça çıktı. Bordo-Mavili ekibin opsiyonunu kullanıp kullanmayacağı henüz belli değil. Oyuncunun yaşının genç olması gelecek sezon için elini güçlendiriyor.

        7

        EMRE CAN COŞKUN - DENİZLİSPOR
        Galatasaray'ın gelecek planlarında yeri olan isimlerden biri de Emre Can Coşkun. Ligin devre arasında Denizlispor'a gönderilen genç savunmacı takımının Bolu deplasmanında 1-0 kazandığı maçta golü atan isimdi. Emre Can Coşkun, PTT 1. Lig ekibi Denizlispor'da düzenli olarak forma buluyor.

        8

        UMUT GÜNDOĞAN - ADANA DEMİRSPOR
        Galatasaray'dan devre arasında Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Adana Demirspor'a kiraya gönderilen oyuncu yeni kulübünde düzenli olarak forma giyiyor.

        9

        BERK İSMAİL ÜNSAL - ANTALYASPOR
        Güçlü fiziği ve 1.90'lık boyuyla dikkatleri üzerine çeken genç forvet Antalyaspor'da sık sık forma şansı buluyor. 13 maçta forma giyme başarısı gösteren yetenekli oyuncu takımının deplasmanda Şanlıurfaspor'u 3-2 yendiği maçta 90. dakikada galibiyet golünü kaydetmişti.

        10

        OĞUZHAN KAYAR - MANİSASPOR
        Galatasaray'ın Manisaspor'dan kadrosuna kattığı ve tekrar aynı ekibe kiraya gönderdiği genç oyuncu 10'u ilk 11'de olmak üzere 18 maça çıkarken 3 kez de gol sevinci yaşadı.

        11

        BEŞİKTAŞ:
        SEZER ÖZTÜRK - ESKİŞEHİRSPOR
        Beşiktaş, Sezer'i sezon başında İstanbul Başakşehir'e ardından da Eskişehirspor'a kiralık verdi. Sezer Başakşehir'de 1 asist, Eskişehirspor'da ise 2 gol 1 asist başarısı gösterdi.

        12

        GÖKHAN SÜZEN - GAZİANTEPSPOR
        27 yaşındaki savunma oyuncusu sezon başında kiralık olarak gittiği Gaziantepspor'da 10'u ilk 11'de olmak üzere 14 maça çıktı. Gökhan bu maçlarda 2 asist yapma başarısı gösterdi.

        13

        İBRAHİM TORAMAN - SİVASSPOR
        Sezon başında Sivasspor'a kiraya gönderilen 33 yaşındaki deneyimli savunma oyuncusu İbrahim Toraman, burada 10 maça çıktı. Lig de de 3 maçta forma giyen İbrahim Toraman 10 sezon Beşiktaş forması giymişti.

        14

        ÖMER ŞİŞMANOĞLU - ESKİŞEHİRSPOR
        25 yaşındaki forvet oyuncusu sezon başında gittiği Eskişehirspor'da sık sık forma şansı buluyor. 14'ü ilk 11'de olmak üzere 16 maça çıkan Ömer Şişmanoğlu, 5 gol 1 asist yapma başarısı gösterdi.

        15

        MUHAMMED DEMİRCİ - GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR
        Beşiktaş'ın gelecekte büyük işler beklediği Muhammed Demirci, bu sezon PTT 1. Lig ekibi Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiraya gönderildi. Muhammed, burada 9 maçta forma şansı bulurken gol veya asist başarısı gösteremedi.

        16

        FENERBAHÇE:
        ERTUĞRUL TAŞKIRAN - SİVASSPOR
        Yerli kaleci yetiştirme konusunda Türkiye'nin 1 numarası olan Fenerbahçe 25 yaşındaki kalecisi Ertuğrul Taşkıran'ı Sivasspor'a kiraladı. Ertuğrul, Süper Lig'de 14 maçta sahaya ilk 11'de çıkarken bu maçlarda kalesinde 22 gol gördü.

        17

        GÖKAY İRAVUL - ALBİMO ALANYASPOR
        Sezon başında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a kiralanan oyuncu burada sadece Türkiye Kupası maçlarında forma giyebildi. Bu maçlarda 2 gol atan oyuncu ligin ikinci yarısı için Alanyaspor ile anlaştı. Gökay, Alanyaspor'da biri ilk 11'de olmak üzere 4 karşılaşmada forma giydi.

        18

        RECEP NİYAZ - SAMSUNSPOR
        Fenerbahçe'nin sezon başında Samsunspor'a kiraladığı genç oyuncu lig ve kupada toplam 24 maça çıktı. Ligde 3 golü bulunan oyuncu 9 kez de sahada ilk 11'de görev yaptı.

        19

        MİROSLAV STOCH - AL AİN
        Geçen sezonu kiralık olarak PAOK'ta geçiren yıldız oyuncu bu sezon başında da Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Al Ain'e kiralandı. Stoch, takımının lig ve kupada oynadığı 20 maçın 20'sine de ilk 11'de çıktı. Ligde 8 gol atan Stoch kupada da 4 maçta 3 gole imza attı.

        20

        BEYKAN ŞİMŞEK - ADANA DEMİRSPOR
        Fenerbahçe 20 yaşındaki genç forveti Beykan'ı sezon başında PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a kiraladı. Genç oyuncu Adana ekibinde 13'ü ilk 11'de olmak üzere 17 maça çıktı ve 6 gole imza attı. Türkiye Kupası'nda da 4 maça çıkan oyuncu burada da bir gol attı.

        21

        SALİH UÇAN - ROMA
        Fenerbahçe'nin sezon başında 4 milyon 750 bin Euro'ya iki yıllığına Roma'ya kiraya verdiği ve İtalyan ekibinin 2 yıl sonunda 11 milyon Euro vererek bonserversini alabileceği Salih Uçan ligde biri ilk 11'de olmak üzere 2 maçta görev alabildi. Roma'nın deplasmanda Cesena'yı 1-0 yendiği maçta asist yapan isimdi.

        22

        SAMUEL HOLMEN - BURSASPOR
        Fenerbahçe'nin yabancı kontenjanından dolayı Bursaspor'a kiraya verdiği İsveçli oyuncu, 8'i ilk 11 olmak üzere 22 maça çıktı. Bu maçlarda 2 gol atan oyuncu 1 de asist yaptı. Holmen, Yeşil-beyazlı ekipte oynadığı futbolla göz dolduruyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ