Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Chelsea'nin golcü oyuncusu Didier Drogba sezon sonunda futbolu bırakmak istemediğini açıkladı - Futbol Haberleri

        Fildişili golcü Didier Drogba, gelecek sezon da profesyonel futbola devam etmek istediğini açıkladı.

        2012-13 sezonunun devre arasında geldiği Galatasaray'da bir buçuk yıl forma giyen, sarı-kırmızılı ekibin, Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkmasında pay sahibi olan ve ilk sezonunda da lig şampiyonluğu yaşayan Fildişili oyuncu, beklenenin aksine devam kararı aldı.

        Sezon başında Chelsea ile bir yıllık sözleşme imzalayan ve sezon sonunda kramponları asması beklenen 37 yaşındaki oyucu, Queens Park Rangers maçı sonrası, 'Bırakacak mısın?' sorusuna, "Hayır, bir yıl daha devam etmek istiyorum" yanıtını verdi.

        Chelsea'nin QPR'ı deplasmanda 1-0 yendiği karşılaşmaya, Loic Remy ile Diego Costa'nın sakatlıkları nedeniyle ilk 11'de başlayan Drogba'yla ilgili soruyu ise Mourinho golcü oyuncuyu överek başladı ve "Önemli olan burada ve kariyerini de Chelsea'de bitirecek. Bizim için başka şeyler yapacak" ifadelerini kullandı.

        Chelsea kariyerinde 11 kupa kazanan, 2012'de ise Şampiyonlar Ligi finalinde kupayı Londra ekibine getiren son penaltıyı atan Drogba'yı geçen hafta da öven Jose Mourinho konuyla ilgili olarak da, "Bunu düşüneceğiz ve karşılıklı konuşacağız. Konuşmak istediğimiz çok şey var ve bu sorun değil. Ne istediğini bilmek zorundayız. Bazı insanlar vardır ki kariyerleri boyunca bir takım için çok şey yapar ve o da bu kulüp için yaptığı önemli işlerle farklı bir konumda" açıklaması yapmıştı.

        İngiltere basınında ise sezon sonunda ayrılacak Drogba'nın yerine Jose Mourinho'nun Tottenham'dan Emmanuel Adebayor'u kiralayacağı haberleri çıkmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ