Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Turgay Kıran: "Alp Yalman'la birlikte hareket ediyoruz" - Galatasaray Haberleri

        Genel kurul için ilk adaylığını koyan isim olan Turgay Kıran, Habertürk TV’deki Sportürk programında Faik Çetiner’in sorularını yanıtladı... Kıran, son seçimde Duygun Yarsuvat’la girdiği yarışı 211 oy farkla (1777/1566) kaybeden Alp Yalman’ın, listelerinde olacağını söyledi. Eski yönetici, “Duayen Galatasaraylı Alp Yalman ile beraber hareket ediyoruz. Kendisinin bilgi ve tecrübelerinden yararlanıyoruz. Yönetim kurulu listemizde de yer alacak” dedi.

        AYSAL’A ÇİLEK TAŞI

        Eski başkan Ünal Aysal’a göndermeler yapan Kıran, “Biz pastanın üzerine çilek koymayacağız, çilekli pasta yapacağız” dedi. Turgay Kıran, Başkan’ın adaylığını koyan Dursun Özbek’e destek vermesini de şöyle değerlendirdi: “Galatasaray Başkanı olarak Duygun Yarsuvat’ın tarafsız olması gerekiyor. Yaptığı etik değil.” Öte yandan Turgay Kıran, Radyospor’a yaptığı açıklamada Adnan Öztürk’ün istemesi halinde güçlerini birleştirebileceklerini ifade etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ