Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Bruno Alves'den saldırı yorumu: “Bu olay gerçekten Türkiye’nin imajını bozdu. Ama burası çok güzel ülke ve biz yabancılar burada çok mutluyuz." - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de silahlı saldırı olayının şoku atlatılmaya çalışılırken özellikle yabancı oyuncular hala bu durumdan kendilerini kurtarabilmiş değiller. Bunun için de Samandıra Can Bartu Tesisleri’nde yapılan toplu konuşmalarda söz sürekli dönüp dolaşıp yapılan saldırıya geliyor. Bunlardan biri de Bruno Alves. Portekizli yıldız özellikle bu durumdan Türkiye’nin olumsuz yönde etkilendiğinin altını çizdi.

        ‘BURASI ÇOK GÜZEL AMA...’

        Takım arkadaşlarına yaşanan olayları değerlendiren Bruno Alves, “Türkiye hiçbir anlamda futbolda potansiyelini kullanamıyor. Bir olay yaşandı çok kötüydü. Uzun süredir görmediğim arkadaşlarım bile beni dehşetle aradılar. Bu olay gerçekten Türkiye’nin imajını bozdu. Ama burası çok güzel ülke ve biz yabancılar burada çok mutluyuz. Futbol burada çok seviliyor. Bunun dışarıya doğru bir şekilde anlatılması lazım” yorumunda bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ