Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer İşte Quaresma'nın kazancı - Futbol Haberleri
        1

        Porto'nun Bayern Münih'i 3-1 yendiği UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde iki gol birden atarak gecenin kahramanı olan Ricardo Quaresma ile ilgili şok bir gerçek gün yüzüne çıktı.

        2

        Çeyrek finalin ilk maçında iki farklı skoru yakalayan Portekiz ekibi rövanş öncesi avantajlı bir skoru cebine koyarken, tur için umutlandı. Galibiyetin mimarı olan Quaresma'nın mavi-beyazlı ekipten aldığı yıllık ücret şaşkınlık yarattı.

        3

        Beşiktaş forması giydiği dönemde 3.5 milyon euroluk yıllık ücreti olan Q7, Porto'da yıllık 600 bin euro garanti ücret artı bonuslar karşılığında oynuyor. Porto turu geçtiği takdirde yarı finale kalma primi olan 4.9 milyon euroyu kasasına koyacak. Bu durumda 600 bin euroluk Quaresma, 8 yıllık ücretini karşılamış olacak.

        4

        Quaresma Türkiye'de büyük takımlarda forma giyen oyunculardan da az kazanmasıyla dikkat çekiyor. Örneğin Galatasarayla yolları ayrılan İzet Hajroviç’in yıllık ücreti 1 milyon 100 bin euroydu. Fenerbahçeli Michal Kadlec 2 milyon 100 bin euro yıllık garanti ücrete oynuyor. Beşiktaş'ın genç savunmacısı Pedro Franco da Q7'den daha çok kazanıyor (750 bin euro).

        5
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ